10.000 fiskeopplevelser
Publisert 02.06.2017 08:22
Oppdatert 02.06.2017 10:07
10.000 fiskeopplevelser
Hilde Eriksen i Froland JFF ønsker velkommen til Fiskesommer i Arendal den 1. juli. Her er hun sammen med Eva Didriksen på fjorårets arrangement. Foto: Henning Ottarsrud.
I sommer avholdes 200 fiskearrangementer for barn over hele landet i regi av lokalforeningene. Alt er gratis, det er ingen forhåndspåmelding og det er bare å møte opp.

​De aller fleste foreningene deler også ut premier til alle barna som deltar.​

En av de som arrangerer Fiskesommer for 14. året på rad, er Froland JFF. Hvert år inntar de havnebassenget i Arendal og byr på fiskeopplæring for små og store. Kaianlegget utenfor gjestehavna pleier å være smekk fullt. I år arrangerer foreningen Fiskesommer den 1. juli, og primus motor Hilde Danielsen gleder seg.

- Dette har blitt en hyggelig tradisjon i foreningen. Det er mye folk i Arendal om sommeren, så det mangler aldri på deltagere. Dessuten kryr det av fisk under bryggene, og de fleste barna får flere fisk på kroken. Vi fisker med kokt reke, og det fungerer som en drøm, smiler Hilde Danielsen i foreningen.Fiskesommer 2017.JPG

Ingen konkur​​​ranse

«Fiskesommer» er ikke en konkurranse. Vi ønsker kun å gi barna en smakebit på fiskeglede. Største fisk belønnes ikke med annet enn eventuelle misunnelig blikk fra andre fiskere. Vi har selvsagt plukket ut arrangementssteder hvor det er lett å få fisk.​

​Et fo​lk av fiskere

Ingen andre land kan vise til tilsvarende stor deltakelse innen fritidsfiske som Norge. Av den voksne befolkningen fisker to millioner av oss mer enn en gang per år. Vi kan med rette si at vi ikke bare er født med ski på beina, men også med fiskestang i handa.​

​Finn arrangem​ent​​er

Oversikt over fiskesommerarrangementene finner du på:
www.fiskesommer.no 

Fiskesommerarrangementene fylkesvis: 
Fiskesommer 2017 - fylkesvis.xlsx

 Fiskesommer er støttet økonomisk av Miljødirektoratet. ​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.