24 nye medlemmer under Fiskesommer på Torpa
Henning Ottarsrud
Publisert 03.07.2019 09:55
Oppdatert 03.07.2019 10:32
24 nye medlemmer under Fiskesommer på Torpa
SMILTE OM KAPP MED SOLA: Storfisker Malin (10) fra Dokka jaktet abbor med sluk. Flere av barna fikk gode fangster.
Det var Torpa JSK som avholdt sin tradisjonelle fiskekveld for barn ved Veslevatn. Dette var tiende året på rad, men etter å ha lagt noen annonsekroner på Facebook ble oppmøtet rekordstort.

​​​​En time før arrangementet, begynte de første deltagerne å strømme ned til vannkanten. Foreningen var da allerede på plass med fyr på grillen, pølser, sjokoladekake og kaffe. Barna tok seg imidlertid ikke tid til dette, men begynte å fiske med en gang. Førstepremien var en vandrepokal som gikk til den beste fiskeren.

-Det er virkelig gøy når vi får så stor deltagelse. Her er det mange mennesker vi aldri har sett før. I tillegg renner det inn med nye medlemmer og flere får abbor. Det blir ikke bedre enn dette, sier fiskesommeransvarlig Lillian Stadsvoll i Torpa JSK. 

Oliver 5 og Didrik 3 fra Torpa.JPG

TIDLIG KRØKES: Oliver (5) og Didrik (3) fra Torpa koste seg med abborfiske i Veslevatnet. Mamma i bakgrunnen. 

Lillian Stadsvoll.JPG

VANDREPOKAL:  10 år på rad har denne vandrepokalen gått til den beste fisker. I år gikk denne til Tord Harald Rønningen med 687 gram abbor. Her prøveløfter fiskesommeransvarlig i Torpa JSK, Lillian Stadsvoll, troféet. 

Fiskesommeren fortsetter helt til 18. august. Finn et arrangement nær deg i kalenderen. 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.