Villaksens år er i gang
Karina Gjerde
Publisert 10.12.2018 10:31
Oppdatert 04.01.2019 13:08
Nå er villaksens år i gang og vi vil oppfordre til å søke arrangørstøtte for å skape mye og god aktivitet under Villaksens År 2019!
Villaksens år er i gang

​​​​​Søk arrangørstøtte her.

Vi håper at flest mulig av våre lokalforeninger ønsker å feire villaksen! Villaksens år er en internasjonal markering hvor alle land med laksearter er med. På www.yearofthesalmon.org kan man lese mer om det internasjonale aspektet. Her i Norge er det Miljødirektoratet som har det overordnede ansvaret for feiringen og de spurte NJFF og Norske Lakseelver om å skape aktivitet. Hensikten er å løfte de gode historiene om laks og mennesker og å skape økt aktivitet og engasjement rundt villaksen. Da er det også naturlig at de ulike utfordringene og problemstillingene som villaksen står ovenfor blir en del av året. Samtidig ønsker vi at de fleste arrangement skal ha et positivt fortegn og la deltakere og tilhørere sitte igjen med «godfølelsen» om villaksen.

I en spørreundersøkelse utført i november 2018 ser vi at hele 96% av de spurte mener at det er meget eller ganske viktig å ta vare på villaksen i elvene. Det forteller oss at den gjengse nordmann er opptatt av villaksen, og derfor håper vi at det er et stort publikum som ønsker å være med på aktivitet under året. Villaksens År er et samarbeid med Norske Lakseelver og derfor oppfordrer vi lokallaga til å ta kontakt med elveeierlag for å få til samarbeid på ulike arrangement.

Ikke nøl med å ta kontakt med prosjektleder Karina Gjerde på karina@njff.no eller 66792229/47640748.

Les mer om villaksåret her! 


 


 

Søk her

Aktiviteter man kan få arrangørstøtte til:

Kurs i laksefiske
Kurs i sjøørretfiske
Kurs i sjørøyefiske
Kurs i fluefiske etter laks og/eller sjøørret og/eller sjørøye
Kurs i fluebinding/Bindekvelder
Kurs i fluekasting

Lakse-/Sjøørretkafe

Laksepub

Quizkveld

Foredragskveld

Fagdag

Filmvisning

Villaksens Dag eller Åpen dag i elva

Politikermøte

Les mer om aktivitetene i brosjyren:

VillaksensÅr.NJFF.pdf

eller om året på www.villaks2019.no

Søk her

Del på Facebook Del på facebook
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.