Andre runde for Statskogmillionen
Anine Gutubakken Byles
Publisert 12.10.2017 14:12
Oppdatert 13.10.2017 10:33
Andre runde for Statskogmillionen
Statskog deler ut én million kroner årlig for å inspirere til bruk av norsk natur. Første søknadsperiode er over og andre periode er i gang. Søk før 22. oktober.

​​Tre foreninger fra Norges Jeger- og Fiskerforbund sikret seg penger i første runde. Kitdal Jeger- og Fiskerforening i Storfjord kommune fikk 5.000 kroner fra Statskog til prøvefiske i fjellvann, Harstad og Omland Sportsfiskere fikk 5.000 kroner for å stimulere flere til å fiske på isen og Rana Jeger- og Fiskeforening fikk 10.000 kroner fra Statskog til mårfeller og revefangst.​

Livskvalitet og folkehelse

- Friluftsliv i norsk natur betyr noe både for livskvalitet og folkehelse. Statskog kan skape mer sammen med andre, så vi håper på mange gode forslag som bare venter på litt støtte for å bli virkelighet, sier kommunikasjonssjef i Statskog, Trond Gunnar Skillingstad.

Friluftsgle​​​d​​​e

A​​​lle organisasjo​​ner kan søke om støtte. Her kan du se hvem som fikk støtte i første runde.

Andre runde åpnet 9. oktober og varer frem til 22. oktober. Rekker du ikke å søke, får du nye muligheter i 2018.​

Støttebeløpene er satt til kr. 5.000 og kr. 10.000. Jo mer friluftsliv og folkehelse du får ut av pengene, jo større er muligheten for å få støtte.

- Støttebeløpenes størrelse begrenser hvilke aktiviteter som muliggjøres gjennom "Statskogmillionen", men vi håper og tror at mange små drypp kan skape mye friluftsglede, sier Skillingstad.

Her er inngangen til å søke: www.statskogmillionen.no.

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.