Årets viktigste lakseseminar
Espen Farstad
Publisert 22.03.2018 07:44
Oppdatert 23.03.2018 16:07
Årets viktigste lakseseminar
Nok en gang er det duket for Hardangerfjordseminaret, den viktigste arenaen for dialog og drøfting av forvalting av laksefisk i Norge. Et "must" for alle villaksvenner.

​​​4. og 5. mai er det igjen duket for Hardangerfjordseminaret i Norheimsund. Det er laget et spennende og politisk aktuelt program. Seminaret åpnes av statssekretær Atle Hamar fra Klima- og miljødepartementet. Han vil blant annet redegjøre for regjeringens tanker og planer for genbanken som det jo som kjent har vært mye arbeid med å få på plass.

En spydspissarena

Hardangerfjordeminaret er viktig i en nasjonal sammenheng. De utfordringene vi over lang tid har hatt i denne fjorden blir nå oftere synlig stadig flere steder nordover langs hele norskekysten. Det er derfor ikke feil å si at Hardangerfjordseminaret er en spydspissarena for å diskutere en lakseforvaltning for framtida.
Få med deg to dager med et spennende seminarprogram med innlegg frå politikk, forvaltning og nasjonale kompetansemiljø. Her kommer du tett på fagpersoner og møter deltakare som vet å sette pris på ny kunnskap i eit aktuelt program.

Her finner du programmet program 2018.PDF

Meld deg på her Påmeldingsskjema 2018 - Hardangerfjordseminaret.pdf

 

 

Produsent Jan-Inge Skogheim og programleder Kenneth Bruvik kommer til Hardangerfjordseminaret, og tar en samtale om prosjektet og produksjonen av den populære NRK-serien om "Den Fantastiske Villaksen". Her får du upubliserte videosnutter, historier fra arbeidet med produksjonen og reaksjonar i etterkant av at programmet er sendt. Ikke gå glipp av det! 

- Annonse -
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.