Bli med å feire NJFF 150 år!
Publisert 03.02.2021 10:21
Oppdatert 10.03.2021 09:22
Bli med å feire NJFF 150 år!
Foto: Anine Gutubakken Byles
Den 10. februar fyller NJFF 150 år! På grunn av koronasituasjonen får vi ikke feiret i store lag, slik vi hadde håpet. Vi vil derfor oppfordre til å bli med på en alternativ feiring.

​​​​​​​​​​​​​​​Et 150-årsjubileum er verdt å markere, og vi vil feire det sammen - men hver for oss. Fyr et digert bål ute, hvor du kanskje kan lage deg et lite festmåltid. Du kan gjerne samle familien, dine firbeinte, dine nærmeste eller din kohort. Husk at man alltid må følge gjeldende smittevernregler på landsbasis og i din kommune. 

Forslag til jubileumsmenyen du kan ta med på tur

Del bilder av feiringen

Vi håper å se mange feire dagen og dele bilder av det på Instagram ved å bruke #njff150år. Jo flere som deler bilder, jo større blir følelsen av et felleskap. Vi har laget et arrangementet på Facebook hvor vi deler forslag til aktiviteter til deg som vil komme deg ut og ta del i feiringen. Vi håper du blir med!

Her finner du arrangementet på Facebook

Fotokonkurranse i regi av NJFF Hedmark og NJFF Telemark

Både NJFFHedmark og NJFF Telemark ønsker å kåre en vinner av det fineste stemningsbildet etter feiringen. 

Hedmarks konkurranse:
Premien er en bålpanne fra Espegård. Blant alle som deltar med bilder trekkes det også ut en vinner av et weekendopphold på en Statskoghytte og et årskort for en familien på Norsk Skogmuseum. For å delta i denne konkurransen  man benytte følgende hæsjtagg: njff150århedmark.

NJFF-Hedmark forbeholder seg retten til å bruke bildene videre, og husk at alle personer på bildene må samtykke i at de blir fotografert i en fotokonkurransesammenheng. 
Mer om Hedmarks konkurranse her​​

Telemarks konkurranse:

Premien er en Garmin GPSMAP 64sx. Blant alle som deltar med bilder trekkes det også ut 10 stykker som vil motta jubileumseffekter fra NJFF Telemark.​For å delta i denne konkurransen  man følge NJFF Telemark på Instagram, samt poste et bilde den 10. februar som viser hvordan du/dere feirer NJFF sitt jubileum. Til bildet må det benyttes følgende hæsjtagg: njff150årtelemark

NJFF Telemark forbeholder seg retten til å bruke bildene videre, og husk at alle personer på bildene må samtykke i at de blir fotografert i en fotokonkurransesammenheng. 
Mer om Telemarks konkurranse her

Samhold hver for oss

​Det var NJFF-Hedmark som tok initiativet til denne feiringen. – Dette er en fin anledning til å feire en flott kulturbærende organisasjon som har holdt det gående i 150 år. Vi synes det var veldig synd at pandemien stoppet flere av de planlagte arrangementene​. Organisasjonen fortjener en skikkelig feiring, sier jakt- og fiskekonsulent, Mari Tangen Evensen i NJFF-Hedmark. –.Med feiringen vil vi hedre alle som har vært med på å bygge NJFF opp til det vi er i dag, sier hun. – Vi ønsker å føle samhold og nærhet til hverandre, selv om vi feirer hver for oss. Alle opplevelser er best når de deles og man skaper minner sammen. Hun skal selv lage et festmåltid i skogen med bålpanne og elgkjøtt og feire med sin samboer og deres firbeinte. Det å ha naturen rett utenfor døra er noe hun setter ekstra stor pris på for tiden. I naturen går alt sin vante gang selv om resten av verden er satt på pause. – Vi er heldige som har interessene vi har og bor der vi bor, avslutter Mari Tangen Evensen.  

Se Facebook-arrangementet

Alt om 150-årsjubileet finner du her

17.-mai-NJ-04418- Foto_Hanne_Simonsen.JPG


- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.