Bli med på fiskekonkurranse 1. juni i Stjørdalsvassdraget
Publisert 13.05.2019 10:47
Oppdatert 13.05.2019 11:01
Bli med på fiskekonkurranse 1. juni i Stjørdalsvassdraget
Sølvblank villaks fra Stjørdalselva 2018. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
I anledning Villaksens år skal Norges Jeger- og Fiskerforbund og Norske Lakseelver arrangere en åpning av laksesesongen 1. juni.

​​​​Det er mange måter å hylle villaksen på, og ett av dem er denne fiskekonkurransen hvor inntektene går til rekrutteringsarbeid lokalt.

Vi håper så mange som mulig vil delta i fiskekonkurransen 1. juni i Stjørdalsvassdraget. Konkurransen er en del av den nasjonale markeringen av lakseåpningen 1. juni 2019, i anledning Det intarnasjonale villaksens år. Inntektene fra påmeldingen går 100% tilbake til villaksen - gjennom rekrutteringsarbeid for å fremme barn og unges forståelse, kunnskap, engasjement for villaksen. 

Vinnerne i konkurransen blir trukket fra scenen på Hembre Camping 1. juni ved åpningen, ca kl 12:45. Da blir det også kunngjort nøyaktig hvilke prosjekter pengene går til. 

Rammene for konkurransen

Konkurransen starter 1. juni kl 00:00 og avsluttes 1. juni kl. 12.00. I tillegg til registrert påmelding må fisker ha gyldig fiskekort og betalt fiskeravgift (fra 18 år).

Påmelding

Påmeldingsavgiften er kr 300,- for voksne over 18 år, kr 150,- for barn til og med 17 år. Kun de som har betalt påmeldingsavgiften ansees som påmeldt. Inntektene fra påmeldingen går til rekrutteringstiltak for villaksen i Stjørdalsvassdraget.

 • Påmelding på VIPPS til SVEL nr 563280 (skriv navn og alder i meldingen)
 • Påmelding hos Sakshaug Sport 
 • Påmelding på Midtkil Camping 

Påmelding til konkurransen må skje innen 31. mai kl 20:00. 

Fangst i konkurransen

All laks som blir fanget under fiskekonkurransen må meldes inn på laksebørsen før 1. juni kl 12:00. All avlivet laks som er med i konkurransen må veies på Hembre Camping, og må være på Hembre Camping før 1. juni kl 12:30. Vi tilrettelegger et iskar hvor fisken kan oppbevares (fra 1. juni kl 08). Hvis du har mulighet til å dokumentere fangsten med bilde så er det fint, men dette er ikke et krav.

Kategorier og premier

 • Idealvekt avlivet
 • Trekningspremie gjenutsatt
 • Trekningspremie alle påmeldte i konkurransen
 • Trekningspremie alle påmeldte under 18 år

Først trekkes premiekategori, deretter trekkes premie. Utvalget av premier er:

 • Fiske for to personer 19.-24. august 2019 på Hembre Gård, med overnatting. Verdi kr 15.000,-
 • Fiske for to personer 3.-4. juni 2019 på Nord Kringen Gård, uten overnatting. Verdi kr 6000,-
 • Gavekort på laksefiske i elveguiden.no. Verdi kr 4000,-
 • Fiske for to personer i to dager på stamlaksfiske, ca medio september (tidspunkt avklares nærmere), inkl. guidet fiske, guidet omvisning på klekkeriet og overnatting. En eksklusiv premie da tilbudet ikke er til salgs.

Vinnerne annonseres fra scenen på Hembre Camping under åpningen av arrangementet, ca kl 12:45. De som kunngjøres som vinnere må være til stede på Hembre ved utdelingen.​

 ​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.