Bli med på Innlandsfiskewebinar
Publisert 10.12.2020 14:23
Oppdatert 19.01.2021 13:57
Bli med på Innlandsfiskewebinar
Foto: Sondre Haugholt Breian
Norges Jeger- og Fiskerforbund og Norges Fjellstyresamband tilbyr i vinter et spennende webinar hvor tema er sportsfiske.

​​​​​​Vi har satt sammen et spennende program med stor spennvidde, men som vi tror vil være spennende for alle som jobber og driver med fisk og sportsfiske. Det koster ingenting å melde seg på. 

Tid: 28. januar fra kl 10.00-15.30


Meld deg på her

Fiskeutsettinger og gammeldagse fiskeregler

Dette er temaer mange er opptatt av. Hvorfor er det minstemål på 25 cm og hvorfor stenger fiske i fjellet 15. september? Det samme gjelder fiskeutsettinger, der utsettinger i vann med mindre fisketrykk og dårligere næringstilgang har resultert i mye og mager fisk.

Fjellstyrene vil ha flere fiskere til fjells

I de siste fem årene, har fjellstyrene forsøkt nye metoder for markedsføring og tilrettelegging for å øke fiskeaktiviteten. Hva har de gjort og har de lykkes? Ellers spenner temaene fra spennende forskning på gjedde og harr, digitale kartverktøy, skarv, spredning av arter, offentlig forvaltningsansvar med mer. ​

Det er satt av tid til å fylle kaffekoppen og stille spørsmål i løpet av webinaret.

Fullstending program lastes ned her (PDF)


- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.