Bli med på sportsfiskewebinar: Sjøørretfiske på våren
Publisert 07.04.2021 14:12
Oppdatert 15.04.2021 09:07
Bli med på sportsfiskewebinar: Sjøørretfiske på våren
Foto: Bjørn Tore Kjølholt
Våren er sjøørrettid, og akkurat nå er det et ypperlig tidspunkt å prøve seg i sjøen etter denne arten! Få tipsene du trenger torsdag 15. april kl 19-20:30.

​​​Vi har fått med oss vår fiskegale sjøørretveileder, Bjørn Tore Kjølholt til å ta dere igjennom de ulike momentene dere trenger for et vellykket sjøørretfiske nå på våren! 

I takt med at temperaturen i sjøen stiger, stiger også aktiviteten til sjøørreten. Det er mange metoder man kan benytte i jakten, men å finne riktig plass og metode for dagen er veldig viktig. Er du usikker på hvilket utstyr du trenger? Sliter du med å finne fisken, eller bare er interessert i et spennende og underholdende sportsfiskewebinar? Da bør du få med deg denne sendingen om sjøørretfiske på våren.

Dato: 15. april 2021
Klokken: 19:00-20:30

Se arrangementet på Facebook. ​


- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.