Bruk stemmeretten din!
Espen Farstad
Publisert 27.08.2019 09:32
Oppdatert 06.09.2019 15:30
Bruk stemmeretten din!
Mandag 9. september er det valgdag for kommunestyre- og fylkestingsvalg. Alle jegere, fiskere og friluftsfolk bør gi sin stemme til de som ivaretar våre interesser best.

​​​​​​​Vi som lever og ånder for jakt, fiske og friluftsliv burde være brennende engasjert i politikk! Det er de folkevalgte som setter rammene for vår aktivitet, enten det skjer i arealplanleggingen i kommunene eller gjennom mer overordnede vedtak på fylkesnivå. Gjennom å gi din stemme kan du bidra til en god naturforvaltning som sikrer et overskudd av vilt og fisk å høste av. 

Valgdagen 

Mandag 9. september er det valgdag for kommunestyrer og fylkesting.
Dersom du hadde tenkt å benytte valgdagen til å reise til jaktterrenget eller annet som forhindrer deg fra å stemme den dagen, så kan du svært enkelt levere forhåndsstemme. ​​Du finner all den informasjon du trenger om hvor, når og hvordan stemme på valg.no​

9 september.JPG

Hva mener partiene?

Siden dette er et lokalvalg, så vil du måtte undersøke lokalt hva de ulike partiene mener i de saker du er opptatt av. Det betyr at du bør ta deg jobben å se gjennom partiprogrammene for å få en oversikt. 
NJFF-Østfold har gjort en god jobb for sine medlemmer, og har forespurt de 18 partiene som stiller til valg i nye Viken fylkeskommune, og av disse fikk de svar fra åtte av dem. Partiene ble utfordret på å si hva de mener om tilgangen til jakt og fiske, vindkraft, lakseoppdrett i Oslofjorden, tilgjengelighet til strandsonen i saltvann og ferskvann, skytebaner og miljøvernarbeidet i kommunene. Du kan lese alle svarene her​

Skitt valg! 


- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.