Camp Villaks er i gang!
Christian Alex Kiøsterud
Publisert 25.06.2018 08:40
Oppdatert 28.06.2018 08:31
Camp Villaks er i gang!
Det er fortsatt mulig å bli med på sommerens store lakseeventyr! I helgen var Camp Villaks i Surna, og dette ble en suksess med mange deltakere og fin fangst.

​​​​Norsk Laksefestival har vært arrangert i Surnadal hvert år siden år 2000. Festivalen er veldig populær og har aktiviteter for både barn og voksne. Ungdom har ikke hatt noe spesielt tilbud før, derfor var det ekstra gøy å kunne arrangere Camp Villaks som en del av den tradisjonsrike laksefestivalen i år.

Camp Villaks i Surna er bare en av 14 Camper rundt om i landet. Campene gir ungdom en smak på laksefiske, lærer dem om laks og ikke minst hvordan man fanger den. Det er fortsatt mulig å melde seg på de andre Campene som foregår i løpet av sommeren​. Det kreves ingen bakgrunnskunnskap og heller ikke eget fiskeutstyr.  Man får låne fiskeutstyr og får god instruksjon og veiledning. Pris pr. deltaker er kr 500,-. og aldersgrensen er 14-18 år.

Også for deg over 18 år

I år har Camp Villaks et utrolig bra tilbud til alle mellom 18 og 26 år. En egen tur for 12 ivrige laksefiskere til Tovdalselva fra søndag 05. august til torsdag 09. august. Her blir det mye selvstendig fiske og mange flotte muligheter. Les mer om dette her: Tovedalselva 5.–9. august

All informasjon finner du på Camp Villaks 2018

Her foregår Camp Villaks 2018Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.