Bli med på Camp Villaks i sommer!
Publisert 29.03.2019 08:47
Oppdatert 27.04.2021 08:37
Bli med på Camp Villaks i sommer!
Camp Villaks i Målselv 2020. Foto: Steinar Holen.
Camp Villaks-suksessen fortsetter og nå kan du melde deg på årets camper!

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Camp Villaks byr på laksefiske for ungdom i elver fra Mandal i sør til Sandfjordelva i nord. På CampVillaks.no kan du finne informasjon om alle elvene.

Du må bare ha lyst til å fiske laks

Du er velkommen enten du er nybegynner eller har fisket laks før. For kun kr. 650,- får medlemmer i NJFF to døgns fiske, overnatting, mat, opplæring, veiledning og lån av utstyr hvis du trenger det. Det eneste man må ha med seg er sovepose, underlag og klær. Det stilles ingen krav til ferdigheter eller utstyr, du må bare ha lyst til å fiske laks! (Du kan selvagt ha med eget fiskeutstyr).

Bli medlem i NJFF her!

Pris for ikke-medlem er 850,-

Lærerikt og sosialt

På campen lærer deltakerne laksefiske i en hyggelig atmosfære. Overnatting skjer som oftest i lavvo eller telt, og når det ikke fiskes, er det matlaging på bål, sosialt liv i campen der man blir kjent med andre unge, laksefiskere fra hele landet. 

Full refusjon ved eventuell avlysning

På grunn av koronasituasjonen, vet vi alle at det er en mulighet for at Camp Villaks ikke kan gjennomføres i år. Dersom det ikke blir mulig å avvikle campene på vanlig måte, grunnet reisebegrensninger og/eller smittevernrutiner, spesielt rundt overnatting, bespisning og det sosiale samværet, blir campene avlyst. Alle vil da få full refusjon av deltageravgiften. Vi regner med full forståelse for dette.​​​

Bli med på den campen som passer deg best

Se bilder fra campene!

Camp Villaks er et samarbeid mellom Norges Jeger- og Fiskerforbund og Norske Lakseelver, med støtte fra Miljødirektoratet og Sparebankstiftelsen. 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.