Bli med på Camp Villaks i sommer!
Publisert 29.03.2019 08:47
Oppdatert 06.05.2019 09:17
Bli med på Camp Villaks i sommer!
Sigurd Arvesen på Camp Villaks Måselv i 2018.
Camp Villaks-suksessen fortsetter for fjerde gang denne sommeren. To camper er fulltegnet men det er ledige plasser på alle de andre.

​​​​​Camp Villaks byr på laksefiske for ungdom i elver fra Mandal i sør til Kongsfjord i nord. På CampVillaks.no kan du melde deg på og finne informasjon om alle elvene.

Du må bare ha lyst til å fiske laks

Du er velkommen enten du er nybegynner eller har fisket laks før. For kun kr. 500,- får du to døgns fiske, overnatting, mat, opplæring, veiledning og lån av utstyr hvis du trenger det. Det eneste man må ha med seg er sovepose, underlag og klær. Det stilles ingen krav til ferdigheter eller utstyr, du må bare ha lyst til å fiske laks! (Du kan selvagt ha med eget fiskeutstyr).

Lærerikt og sosialt

På campen lærer deltakerne laksefiske i en hyggelig atmosfære. Overnatting skjer som oftest i lavvo eller telt, og når det ikke fiskes, er det matlaging på bål, sosialt liv i campen der man blir kjent med andre unge, laksefiskere fra hele landet. I år er det Villaksens år​ og det knytter seg stor spenning til campen i Vefsna, som nå åpnes for fiske etter behandling mot parasitten gyrodaktulus salaris.

Bli med på den campen som passer deg best!

Se bilder fra campene, informasjon om elvene og meld deg på​!

Camp Villaks er et samarbeid mellom Norges Jeger- og Fiskerforbund og Norske Lakseelver, med støtte fra Miljødirektoratet. 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.