Den fantastiske villaksen
Espen Farstad
Publisert 13.02.2018 11:57
Oppdatert 14.02.2018 07:34
Den fantastiske villaksen
Sett av tid til litt TV-titting. I slutten av februar sender NRK en serie på fire programmer om villaksen med Kenneth Bruvik som entusiastisk programleder.

​​​​​Pandora Film har laget en serie på fire programmer om den fantastiske villaksen som sendes på NRK-1 denne vinteren. I løpet av de siste tretti år har antallet villaks i Norge blitt halvert. Det er utgangspunktet for en reise i laksens verden, på godt og vondt. Ta en sniktitt på serien:​

 

 

Kjent størrelse som programleder

Kenneth Bruvik er den som guider oss gjennom programmene. Mange kjenner sikkert Kenneth fra tidligere produksjoner, som regel kjennetegnet av sterke følelser, fisk og en god dose entusiasme. Også denne gangen er det mye innlevelse, villaksens triste skjebne inviterer til sterke følelser! 

Første programmet sendes tirsdag 27. februar 2018 kl. 19:45

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.