Den største brukerundersøkelsen i NJFFs historie er gjennomført
Publisert 02.12.2019 11:59
Oppdatert 02.12.2019 12:02
Den største brukerundersøkelsen i NJFFs historie er gjennomført
Foto: Sarah Synnevåg
I høst har noen titusener jegere og fiskere fått tilsendt en stor spørreundersøkelse fra NJFF. Tusen takk til alle som har bidratt med å svare på dette!

​Stor respons​

Med hele 12.400 svar er dette den største kartleggingen noensinne av jegere og fiskeres synspunkter på Norges Jeger- og Fiskerforbund og hva de har behov for av tjenester fra organisasjonen.

Undersøkelsen ble sendt ut i tre ulike former, en til medlemmer i NJFF, en til tidligere medlemmer og en til jegere og fiskere som aldri har vært medlemmer i organisasjonen. Hvis du er en av de mange som tidligere i høst svarte på den elektroniske spørreundersøkelsen, vil vi få takke deg for at du brukte noen minutter av din tid for å gi oss svar.

Faktagrunnlag for videre organisasjonsutvikling

Det gedigne datamaterialet som foreligger er nå i ferd med å bli omformet til en omfattende rapport. Denne vil danne en vesentlig del av faktagrunnlaget for det arbeidet som skal gjøres i regi av NJFF`s organisasjonsutvalg. Utvalget skal utrede organisasjonen og komme med forslag om hvordan den skal utvikles i årene fremover. 


- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.