Derfor bør hele familien bli medlem i NJFF
Publisert 12.11.2019 12:07
Oppdatert 06.01.2020 14:08
Derfor bør hele familien bli medlem i NJFF
Det første familiemedlemskapet ble solgt til NJFFs styreleder, Knut Arne Gjems familie.
1. oktober 2019 lanserte NJFF tilbudet om familiemedlemskap. Dette er et enklere og rimeligere tilbud til hele familien. Neste år blir det ekstra satsing på familieaktiviteter i NJFF.

​​​​​​​Tilbudet har vært etterspurt i organisasjonen, og vi er svært glade for å kunne tilby det til våre medlemmer. Prisen for familiemedlemskap er kun kr. 1100,- per år og gjelder for inntil to voksne og et ubestemt antall barn under 26 år i samme husstand.

Slik blir familien medlem

Nye medlemmer som ønsker å tegne familiemedlemskap kan melde seg inn her. ​

Medlemsfordeler​

NJFF arrangerer mange aktiviteter som blant annet fiskekurs for foreldre og barn og jegerprøvekurs. Medlemmer kan få tilgang til over 130 båter over hele landet, billigere forsikring og bladet Jakt & Fiske kommer i posten. Alle i familien får tilgang til bladet digitalt. Neste år blir det ekstra fokus på familier og enda flere familieaktiviteter i foreningene. 

Se oversikt over alle NJFFs medlemsfordeler her​. Dette kommer i tillegg til det lokalforeningene tilbyr sine medlemmer. 

Jakt- og fiskeglede til alle for alltid​

Som medlem blir du en del av den nasjonale jeger- og fiskerbevegelsen. Norges Jeger- og Fiskerforbund er landets eneste riksdekkende organisasjon for jegere og sportsfiskere og et av de viktigste miljøene for formidling av kunnskap om jakt og fiske i Norge. Vi har rundt 113.000 medlemmer, fordelt på 573 lokalforeninger og 19 fylkeslag. Norges Jeger- og Fiskerforbunds hovedformål er å være en aktiv interesseorganisasjon som ivaretar medlemmenes interesser innen jakt, fiske, annet friluftsliv og naturforvaltning. Vi skal bidra til å sikre en bærekraftig høsting av våre vilt- og fiskeressurser, basert på tilgjengelig kunnskap.​​​​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Bilforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.