Digitalisering av pH-status
Publisert 18.12.2018 10:48
Oppdatert 19.12.2018 12:38
Årets siste utgave av bladet pH-status er ute blant abonnentene i disse dager. På sikt er det ønskelig å gå over fra dagens trykte utgave til en digital distribusjon.
Digitalisering av pH-status
Usedvanlig lite vann i Boenfossen i Tovdal i sommer

​​​​​​​​Abonnementet vil fremdeles være gratis, men digital distribusjon vil være rimeligere og mer miljøvennlig. I tillegg gjøres innholdet mer tilgjengelig for allmennheten ved å ta i bruk digitale medier på en bedre måte.

I dag distribueres fire årlige utgivelser med post, og det lastes opp en pdf av hvert nummer her.  Av hensyn til dagens distribusjonsliste så må en overgang til heldigital publisering av pH-status skje gradvis og over tid. Inntil videre beholdes den trykte versjonen av pH-status, der det i de kommende utgavene vil informeres mer om påmelding til nyhetsbrev for å abonnere på pH-status. Dette kan du allerede nå melde deg på her!  ​​

Mer fra pH-status

Klikk her for å gå til samlesiden for pH-status, der du kan laste ned både siste utgivelse og tidligere utgaver. 

pH-status gis ut av NJFF med fire nummer i året. Tema er kalking, forsuring og vassdragsforvaltning, som belyses gjennom fagartikler og reportasjer. pH-status gis ut som gratisabonnement til offentlig forvaltning, forskning, organisasjoner og politikere.

Meld deg på her for å motta pH-status digitalt! ​

 

- Annonse -
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.