Rabatt på fisketurer fra Din Tur
Publisert 23.11.2018 15:13
Oppdatert 23.01.2020 13:21
Rabatt på fisketurer fra Din Tur
Hva med en fisketur langs norskekysten, eller en tur etter røye og storørret på Finnmarksvidda? Alle medlemmer får nå 10 - 40 % rabatt på fisketurer fra dintur.no

​​​​​​​​​​​Medlemmer får nå 10 % rabatt på alle tilbud på dintur.no. I tillegg får medlemmer opptil 40 % rabatt på utvalgte destinasjoner. På dintur.no kan du blant annet bestille båter og overnatting i høystandard feriehus langs norskekysten. Under oppholdet er det alltid vertskap tilgjengelig for tips og råd.

Du har 169 forskjellige destinasjoner å velge mellom på dintur.no​. Prøv for eksempel en tur til Vega, Hitra, Senja eller Lofotoen.

Hvordan fungerer det?

Når du bestiller på dintur.no skriv inn koden for medlemsrabatt - NJFF2019
- og medlemsnummeret ditt i kommentarfeltet. Du kan også bestille via epost eller ved å ringe direkte til Din Tur. Alle turene med spesialrabatt må bookes på forespørsel til dintur.no.

Turer med 40 % spesialrabatt

Her kan du lese mer om utvalgte turer med spesialrabatter:

​Fiske på Spindaj på øya Spildra i Nord-Troms.

40% rabatt på overnatting og båt med innreise i september 2019. Vert er fisker og kan gi gode tips om fiskeplasser. ​​

​​​spindaj.jpg

Booking på forespørsel – les mer her

​Fiske hos Båtsfjord brygge i Finnmark.

40% rabatt på overnatting og båtleie med innreise i september 2019. Båtsfjord brygge er et komplett anlegg for sportsfiskere som vil oppleve Finnmarkskysten.

Båtsfjord.jpg

Booking på forespørsel – les mer her

​Fiske i Kastenshamn på Dyrøy i Troms. 

40% rabatt på overnatting og båtleie med innreise i april og september 2019. Stedet er kjent for fantastisk sjøfiske og storslagen natur. 

Kastenshamn.jpg

Booking på forespørsel – les mer her

​Fiske hos Havkanten på Helgeland. 

40% rabatt på overnatting og båtleie med innreise i april og september 2019. Kort vei til gode fiskeplasser både innaskjærs og på storhavet. 

Helgeland.jpg

Booking på forespørsel – les mer her

​​Fiske hos Vertshuset Herlaug på Namdalskysten.

40% rabatt på overnatting og båtleie med innreise i april og september 2019. Verten kan gi deg gode tips til fiskeplasser og redskapsvalg. 

Namdalskysten.jpg

Booking på forespørsel – les mer her

​​Fiske hos Balsnes feriehus på Hitra.

40% rabatt på overnatting og båtleie med innreise i april 2019. Her kan du fiske fra den største øya sør for Lofoten. Også gode muligheter for innlandsfiske. 

hitra.jpg

Booking på forespørsel – les mer her

​Fiske hos Litlehaug på Sør-Helgeland. 

40% rabatt på overnatting og båtleie med innreise i april 2019. Her finner du godt fiske i stille og rolige omgivelser med helt private fiskefasiliteter. 

litlehaug.jpg

Booking på forespørsel – les mer her

​Fiske hos Sørheim Brygge i Lyngen i Troms.

40% rabatt på overnatting og båtleie med i​nnreise i september 2019. Her kan du bo i feriehus med egen brygge ved sjøkanten av sentrum i Lyngseidet. Flott utsikt over fjord og fjell. 

lyngen.jpg

Booking på forespørsel – les mer her

​​Fisketur på Finnmarksvidda.

Pakketur med Viddas Veidemann. Komplett 7-dagers fiskeopplevelse med egen guide. Pris per person. 5.500,- (min. 4 pers.) Ta kontakt for å oppgi om dere ønsker å fiske ørret, røye eller begge deler. 

finnmarksvidda.jpg

Booking på forespørsel – les mer her

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Bilforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.