Direktesending fra NJFFs landsmøte 2018
Elisabeth Munthe-Kaas
Publisert 05.11.2018 14:53
Oppdatert 06.11.2018 08:03
Direktesending fra NJFFs landsmøte 2018
Landsmøtet på Gardermoen er rett rundt hjørnet. Denne gangen skal landsmøtet streames, slik at alle kan følge med på direkte overføring fra fredag 16. november kl 15.00 til søndag 18. november.

​​​​​Landsmøtet er organisasjonens høyeste myndighet og består av 150 representanter valgt på fylkeslagets årsmøte. Denne helgen vil de viktigste organisatoriske endringene, og jakt- og fiskepolitiske saker i årene som kommer diskuteres. Vedtakene som blir fattet er bindende politikk for alle organisasjonsledd i NJFF i den neste perioden. 

Mye spenning i vente

  • Årets valg av forbundsstyre blir spennende. Her finner du valgkomiteens innstilling. Om det er slik styret blir seende ut etter valget vet vi ikke før søndag 16. november.

  • Regionsreformen vil bli diskutert heftig på landsmøtet. At fylker skal slås sammen i større regioner får konsekvenser i vår organisasjon, noe som engasjerer stort. 

  • Det skal i tillegg stemmes over om det heretter skal være årlige landsmøter i stedet for hvert tredje år som det har vært inntil nå. Blant argumentene for denne ordningen er ønsket om en bredere involvering av foreninger i saker organisasjonen arbeider med, samt større politisk dynamikk i organisasjonen ved at aktuelle saker raskere kan behandles av det øverste organet. Kanskje blir årets landsmøte det siste vi har i nåværende form?

  • Flere spennende saker skal det også tas stilling til. Vi trekker frem miljøengasjementet i organisasjonen, større innsats for villreinen, krav om bruk av kunstig lys til enkelte jaktformer og økt fokus på den gode jakta.

Alt om landsmøtet og streamingen kan du finne her. Her vil også saker som blir behandlet fortløpende legges ut. 

Vi gleder oss til et spennende landsmøte! ​


Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.