Dra på båttur med en av NJFFs 150 båter
Publisert 08.05.2020 11:04
Oppdatert 08.05.2020 11:05
Dra på båttur med en av NJFFs 150 båter
På minebåter.no finner du all informasjon om din tilgang til 150 båter. Foto: Thomas Synstad.​
Over hele landet ligger det båter som medlemmene kan benytte helt fritt, uavhengig av hvilken lokalforening du tilhører. Det eneste du trenger er en universalnøkkel som du bestiller fra NJFF for 200 kr.

​​Mange bruker båtene til rene fisketurer. Men båtene kan også benyttes til svømmetrening med hund, bading, eller rene roturer med familien eller kjæresten. -Hva med å ta en romantisk piknik med kjæresten på et stille skogsvann? Eller la barna øve seg på å ro båten, både fremover eller bakover? Båtene kan brukes til så mangt og det gir en mulighet til å oppleve naturen på en annen måte, sier organisasjonskonsulent i NJFF, Silje Klæbo.

I tider med korona oppfordres man til å bruke naturen mye og å holde avstand til andre. Familier har ikke de samme begrensningene i forhold til avstand, og dermed er denne medlemsfordelen midt i blinken. 

Les mer om båtene og book båt her! ​


- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.