Drømmefabrikken inatur
Espen Farstad
Publisert 07.02.2018 14:23
Oppdatert 09.02.2018 14:30
Drømmefabrikken inatur
Sett av litt tid til å surfe rundt på inatur.no. Her bugner det av fristende jakt-og fiskemuligheter. Det er ikke så lenge til sommerferien vet du...

​​For drøyt 15 år siden ble vi i NJFF med på et initiativ for å etablere www.inatur.no, en nettside der man kan formidle gode jakt-, fiske- og rimelige overnattingstilbud til folk flest. Sammen med Statskog, som er landets største grunneier, Norges Fjellstyresamband som samler 93 fjellstyrer i Sør-Norge, Norges Skogeierforbund som representerer mange private grunneiere og Norske Lakseelver som organiserer grunneiere i mange lakseelver, etablerte vi selskapet Inatur.

En solskinnshistorie!

I dag er Inatur.no etablert som Norges desidert største markedsplass for jakt, fiske og hytter i norsk natur. Her kan du enkelt «reise landet rundt» og kikke på alle mulighetene som finnes. Her ligger det tusenvis av tilbud om jaktkort, fiskekort og hytter du kan leie. Med et enkelt tastetrykk kan du bestille den jakta eller det fisket du drømmer om. Nå er det nesten blitt slik at man blir lettere irritert når man søker muligheter for jakt og fiske, og ikke finner det på www.inatur.no

 Hytte.jpg

Selger drømmer

Mange av oss har oppdaget hvilke fantastiske muligheter det er for å drømme seg bort på nettet, og her har inatur den fordelen at den korter inn veien mellom drøm og virkelighet. Dersom du tenner på et fiskeområde, en jaktmulighet eller en hytte, så kan du der og da bestille og betale, og vipps har du kommet et steg nærmere de fine opplevelsene. Enklere blir det ikke.

Du kan også melde deg på inaturs nyhetsbrev, da kommer det gode tips tikkende inn på epost med jevne mellomrom.  

 

Røyefiske hos Engerdal Fjellstyre.jpg   

Godt røyefiske hos Engerdal Fjellstyre, fiskekortet kjøper du på inatur.
 

 

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.