Elverumsutstillingen 2018
Håvard Skjerstad Andersen
Publisert 23.05.2018 13:38
Oppdatert 18.06.2018 08:26
Elverumsutstillingen 2018
Informasjon om Elverumsutstillingen finner du her. Utstillingen starter lørdag 11. august klokken 0900. Dommere for de ulike klassene er klare.

​​​​​​​​​​​​​​​Elverumsutstillingen går av stabelen under de De Nordiske Jakt- og Fiskedagene som arrangeres for 56. gang fra 9.-12. august 2018.  Arrangementet har gjennom årene blitt Norges viktigste møtested for friluftsfolk, jegere og fiskere med over 32.000 besøkende årlig. 

Du finner mer informasjon om De Nordiske Jakt- og Fiskedagene på nettsidene til Norsk Skogmuseum

Nordens største jakthundu​​tstilling

Jakthundfolket har en naturlig møteplass på Elverumsutstillingen som arrangeres lørdag 11. august, med valpeshow søndag 12. august. Nå er kontaktpersoner og dommere satt opp for de ulike rasene/ gruppene. ​

Se dommere for de ulike klassene her.

Påmeldin​​g

All påmelding skjer på web gjennom systemet til NKK.

Påmelding og deltakeravgift innen 1. august.

Informa​​sjon

​​Utstilllingen starter kl.09.00. De som skal stille hund kommer inn fra kl.08.00. Det må påregnes noe gange til utstillingsområdet, som er ute på Prestøya. Utstillingen pleier å være populær, så vi anbefaler alle å møte opp i god tid med godt humør. Det må påberegnes litt venting når vi har så mange hunder på utstillingen. Det er ikke mulighet for å sette opp utstillingstelt.

Kart over Prestøya - utstillingsområde

Premie til BIR, BIM, CERT og CK kan hentes i sekretariatet. Kun premie til høyeste valør deles ut. Vi ettersender ikke premier. Rosetter og diplom kan kjøpes i sekretariatet.

Gruppefinalene går i den store ringen foran scena på Prestøya og starter ca kl.15.00.

BIS blir bedømt på Prestøya!, i ringen foran scena. Starter når gruppefinalene er ferdig bedømt.

Valpeshow på søndag​

Husk også valpeshow for Elverumsutstillingens raser, som foregår søndag 12. august. Påmelding skjer fra kl. 09.00 på utstillingsplassen. Bedømmingen begynner kl. 11.00. Deltakelse koster kr. 200,-.

Fyrv​erkeri

Vi gjør hundeeiere som planlegger å overnatte i Elverum i forbindelse med Elverumsutstillingen, oppmerksomme på at det i forbindelse med Elverumsdagene sendes opp fyrverkeri i Elverum sentrum ved midnatt fredag 10.august.

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.