Én million til jenteaktiviteter
Silje Klæbo
Publisert 18.04.2017 08:51
Oppdatert 19.04.2017 10:07
Én million til jenteaktiviteter
Foto: Gina Aakre
Andelen kvinnelige jegere og fiskere øker for hvert år, og NJFF ønsker å stimulere til at enda flere kvinner kommer seg ut på jakt- og fisketurer.

​Dersom din lokalforening planlegger å arrangere kurs og aktiviteter for kvinner i 2017, er tiden inne for å søke midler fra NJFF-sentralt.  Søknadsfristen er 15. mai. ​

Rekordstor p​ott

I år er potten større enn noen gang, over én million kroner skal deles ut som støtte til aktiviteter over hele landet. Dette er midler som skal gå til aktiviteter med klar opplæringsprofil hvor kvinner er prioritert målgruppe. Alle NJFFs lokalforeninger som ønsker å skape aktivitet for kvinner kan søke. ​

Rapporte​​ring

De foreninger som har fått tilsagn om midler, vil få disse utbetalt når omsøkte aktiviteter er gjennomført og rapportert. Rapporteringen for midlene er fortløpende, med absolutt siste frist 15. desember. Foreningen velger selv om de ønsker å rapportere fortløpende eller når alle aktivitetene er gjennomført, hvis foreningen har fått tilsagn om midler til flere aktiviteter. Utbetalingene vil skje månedsvis. Link til rapporteringsskjema vil bli sendt med tildelingsmail som sendes ut i månedsskiftet mai/ juni.

​​

Søknadskjema og frister

  • Søknaden må leveres elektronisk innen 15 mai.  Søknadsskjema og retningslinjer for tildeling og rapportering finner dere i vår søknadsportal her.  
  • Søknadsfrist: 15. mai.

  • Rapporteringsfrist: Fortløpende, med siste frist 15. desember.​

  • Her finner dere søknadsskjemaDel på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.