En skatt blant foreningene
Publisert 15.03.2017 13:42
Oppdatert 27.02.2020 10:30
En skatt blant foreningene
Skodje Jeger- og Fiskerforening i Møre og Romsdal byr på tilgang til både eksklusivt jaktterreng og laks- og ørretefiske.

​​​​​​I Møre og Romsdal finner du en flott forening med de beste tilbud for både fiskere og jegere. Hvorfor ikke melde seg inn og planlegge årets drømmeturer allerede nå?

Førsterett​

I fantastiske Solnørelva slipper alle medlemmene til. De har også førsterett og får fiskekortene til halv pris. Her går det både laks og sjøørret. Foreningen disponerer også noen kort i Stordalselva. Ønsker du den store naturopplevelsen, hiver du sekken på ryggen og går inn til Storvatnet i Dyrdalen. Her har foreningen fiskerett og her går det mye pen fisk. Og hvorfor ikke kombinere det med litt jakt? Foreningen forteller på sine nettsider: «Etter at det har kome litt snø trekker rypene ofte ned i denne delen av terrenget. Her er det spesielt fint å jakte med hund.» Ingen tvil om at dette pirrer enhver fuglehundeier.

Jaktmuligheter​​

Jaktmulighetene er mange i Skodje JFF. Rypejakt, harejakt, orrfugljakt, rådyrjakt og hjortejakt. Foreningens jaktterreng er forbeholdt medlemmene. Du kan også låne foreningens sæterstøl med fire sengeplasser. Er du medlem av foreningen, trenger du i alle fall ikke lete etter jaktmuligheter. Skodje JFF satser for øvrig aktivt på skyting, jakthund, jenter, jegerprøvekurs, viltstell og barn.

Her kan du lese mer om foreningen.

Gå på skattejakt blant lokalforeningene. Finner du noe spennende, er det ingenting i veien for å tegne sidemedlemskap i foreningen​.​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.