Er du vår prosjektleder i Villaksens år?
Tine Rye-Sølvberg
Publisert 13.04.2018 14:16
Oppdatert 13.04.2018 14:16
Er du vår prosjektleder i Villaksens år?
Er du en ryddig og driftig prosjektleder som kan koordinere og være pådriver for arbeidet med det internasjonale året for den atlantiske laksen i 2019? Da vil vi høre fra deg.

Arbeidsgiver
Norges Jeger- og Fiskerforbund
Stillingstittel
Prosjektleder
Sted
Asker
Frist
10.05.2018
Varighet
Prosjekt

2019 er det internasjonale året for den atlantiske laksen. I den forbindelse skal Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) og Norske Lakseelver gjennomføre arrangementer og informasjonstiltak over hele landet. Vi søker derfor en ryddig og driftig prosjektleder som kan koordinere og være pådriver for arbeidet. Du må være strukturert og kreativ, ha gode kommunikasjonsevner, være utadvendt og vant til å jobbe selvstendig med kampanjer og events. Erfaring fra organisasjonsarbeid er en fordel. Arbeidssted vil være på NJFFs hovedkontor på Hvalstad i Asker. Stillingen medfører en del reisevirksomhet.

Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

  • ​Utdanning på høyskolenivå. Relevant erfaring kan kompensere for dette.
  • God skriftlig og muntlig formuleringsevne.
  • ​Erfaring fra prosjektarbeid er ønskelig.

Det legges stor vekt på personlige egenskaper i forhold til å ta initiativ/pågangsmot, selvstendighet samt evne til å arbeide strukturert. Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver, spennende fagmiljø og en kjempemulighet til å jobbe med å sette villaksen på dagsordenen.
Ansettelsesperiode vil være fra 15/8-2018 og ut 2019. Lønn etter avtale.

Spørsmål kan rettes til NJFF ved Steinar Paulsen, sportsfiskekonsulent, steinar.paulsen@njff.no/66792213 eller Øyvind Fjeldseth, fiskekonsulent, o.f@njff.no/66792220.

Søknad med vedlagt CV, attester og referanser sendes innen 10.mai 2018 til jobb@njff.no. Søknad merkes med prosjektleder villaks.

Om arbei​​dsgiveren

Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) er landets eneste riksdekkende organisasjon for jegere og sportsfiskere og et av de viktigste miljøene for formidling av kunnskap om jakt, fiske og friluftsliv. Vi har rundt 112.000 medlemmer, fordelt på 573 lokalforeninger og 19 fylkeslag.

Organisasjonen har ca. 80 ansatte fordelt over hele landet. Ved hovedkontoret på Hvalstad i Asker er vi ca. 40 ansatte. I tillegg har vi ansatte medarbeidere i alle fylker. Forbundet har utgitt Jakt & Fiske siden 1872. Med et opplag på 90 000 eksemplarer og 250 000 lesere, er tidsskriftet landets største jakt- og fiskemagasin.

Søknad merkes
Prosjektleder Villaks
Nettverk
FacebookLinkedIn
Tiltredelse
15/8-2018
Sektor
Organisasjoner
Sted
HVALSTADÅSEN 5
1395 Hvalstad
Lønn
Etter avtale
Bransje
Ideelle organisasjoner
Stillingsfunksjon
Prosjektledelse / Prosjektledelse
Kontor og administrasjon / Kontor og administrasjon
Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.