Feil jakttid i NJFF-appen
Håvard Andersen
Publisert 10.08.2017 12:49
Oppdatert 10.08.2017 13:06
Feil jakttid i NJFF-appen
Det er dessverre en feil i NJFF-appen der det mangler vesentlig informasjon om jakttider for grågås i våre nordligste fylker. En hasteoppdatering av appen er rett rundt hjørnet.

​​​I NJFF-appen har dessverre informasjonen om jakttidene i Finnmark, Troms og deler av Nordland blitt borte, samt rammene for den frie jakten på hav og fjord fra svenskegrensen til og med Vest-Agder fylke. 

Disse har senere jaktstart enn den generelle jakttiden som er 10.08-23.12.

De korrekte tidene for de nevnte områdene er:

​Område

​Jakttid fra og med

​Jakttid til og med

​I Finnmark fylke er jakt kun tillatt i ytre fjordstrøk og kyst med følgende avgrensing: Nord for riksvei 98 fra Smalfjord i Vestertana og landområdet vest for Smalfjord og Tanafjorden til Børselv i Porsanger. Videre nordvest for en rett linje fra Børselv til Ytre Billefjord. Videre nord for E6 fra Ytre Billefjord i Porsanger til Rafsbotn i Alta. Herfra følger avgrensingen rett vest i en rett linje fra Rafsbotn til Talvik. Videre nord for E6 fra Talvik til grense Troms fylke og nordover langs fylkesgrensen

​21.08.​

​23.12.

​Troms og Nordland fylke nord for Rana og Rødøy kommuner.

​15.08.

​23.12.

​Den frie jakten på hav og fjord, jf. viltloven § 32, fra svenskegrensen til og med Vest-Agder fylke.

​10.09.

​23.12.


En retting av NJFF-appen er sendt inn, men dette er dessverre ikke tilgjengelig som oppdatering enda. Vi beklager feilen og misforståelser dette har ført til.

Alle jakttider finner du også i jakttidsforskriften.


Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.