Ferietips: Over 130 båtopplevelser over hele landet
Publisert 26.06.2019 14:26
Oppdatert 01.07.2019 09:59
Ferietips: Over 130 båtopplevelser over hele landet
Sigve Urne ved en av båtene, flott plassert i Vik i Sogn. Foto: Sarah Synnevåg
Som medlem i NJFF får du tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter. Hvorfor ikke planlegge en Norgesferie etter hvor båtene ligger?

​​​​Å være i båt gir en helt spesiell opplevelse. Rolige åretak, vakker natur, kaffe på termos, sluken som henger etter båten og vuggende bevegelser. Friluftsliv fra båt gir fantastisk rekreasjon og du kommer tett på naturen. 

- NJFF har denne unike medlemsfordelen, som ingen andre organisasjoner har. Du bestiller en båtnøkkel fra NJFF som passer til alle båtene. Deretter booker du båten på nett. -Veldig enkelt, sier prosjektutvikler i NJFF, Henning Ottarsrud.

Båtene er lettrodde aluminiumsbåter på 14 fot, og de aller fleste er utstyrt med redningsvester. Alle har årer og åregafler låst fast til båten. Aluminiumsmaterialet i båtene gjør de svært robuste og lette å dra opp på land.

Slik får du tilgang til båtene

Husk å være med i Instagramkonkurransen vår i sommer

Når du bruker båten, ta et bilde og del på Instagram med #minebåter. Du kan vinne din helt egen båt!

Les mer om konkurransen her! 

Video fra Vik i Sogn

Nedenfor kan dere se en film på 60 sekunder som viser hvordan Sigve Urne og Sarah Synnevåg, to av NJFFs ambassadører har brukt båten når de er ute på fisketur. La deg inspirere! 


- Annonse -
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.