Ferietips: Bruk Mine båter i sommer
Publisert 26.06.2019 14:26
Oppdatert 27.04.2021 08:30
Ferietips: Bruk Mine båter i sommer
Foto: Christine Baglo
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter. Nå får du båtnøkkelen til kun kr. 150,-!

​​​​​​Å være i båt gir en helt spesiell opplevelse. Rolige åretak, vakker natur, kaffe på termos, sluken som henger etter båten og vuggende bevegelser. Friluftsliv fra båt gir fantastisk rekreasjon og du kommer tett på naturen. - NJFF har denne unike medlemsfordelen, som ingen andre organisasjoner har. Du bestiller en båtnøkkel fra NJFF som passer til alle båtene. Deretter booker du båten på nett. -Veldig enkelt, sier prosjektutvikler i NJFF, Henning Ottarsrud.

Båtene er lettrodde aluminiumsbåter på 14 fot, og de aller fleste er utstyrt med redningsvester. Alle har årer og åregafler låst fast til båten. Aluminiumsmaterialet i båtene gjør de svært robuste og lette å dra opp på land.​ Hvorfor ikke planlegge en Norgesferie etter hvor båtene ligger?​

Bestill båtnøkkel​


- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.