Fin start på De Nordiske Jakt- og Fiskedagene
Elisabeth Munthe-Kaas
Publisert 10.08.2018 21:52
Oppdatert 13.08.2018 09:57
Fin start på De Nordiske Jakt- og Fiskedagene
Er du medlem får du tilgang til over 100 båter i hele landet.
Torsdag var de 56. Jakt- og Fiskedagene i gang på Skogmuseet på Elverum. Med strålende sol og fin temperatur strømmet det på med jakt- og fiskeinteresserte besøkende.

​​NJFF er tilstede med mange gode tilbud på standen vår. De morsomme t-skjortene ble fort populære, i tillegg til mange andre flotte klær og nyttig utstyr. Ønsker du å melde deg inn i NJFF kan du gjøre det her, og du vil da få med en båtnøkkel til mine båter på kjøpet​.


Mange hyggelige kunder slo av en prat, og vi besvarer spørsmål om medlemskap og det du måtte lure på. 

Det er så mye spennende å se og oppleve at timene fort flyr når du er på området. Alt fra lynkurs i dressering av hund til flåing av villsvin, foreldrekurs i fisking, natursti og hesteridning. Du kan gjøre noen gode kjøp og ta deg velfortjente matpauser med deilig mat og smaksprøver på oster og pølser. 


 
Jaktkonsulent Roar Lundby i NJFF​ viser hvordan man trener hunden Hjallis til å bli en god ettersøkshund. Hjallis er 4,5 måned. Det er viktig å starte tidlig med treningen. Her er Hjallis i kontakt med en elgskank og blod for første gang. En veldig ivrig hund syntes dette var fryktelig spennende. Fredag var det litt mer regn og vind, men folk møtte opp og var blide og fornøyde. En god start på dagene, og enda har vi hele helgen igjen med hundeutstilling og mye annet spennende på programmet. Her kan du lese om Elverumsutstillingen og her er mer informasjon om det som foregår i helgen. Håper vi sees! ​
- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.