Finn din friluftsfavoritt
Publisert 23.06.2020 11:43
Oppdatert 23.06.2020 11:43
Finn din friluftsfavoritt
Sjettevatnet i Sagvassdalen, Hamarøy - en av Statskog fiskeperler Foto: Kjell Fredriksen/fotoinord.no
Noen av Norges aller beste opplevelser eier du selv. Sjekk ut Statskogs nasjonale perler og finn din egen favoritt.

​Statskog presenterer nå en lang rekke perler rundt omkring i Norge som hver for seg har kvaliteter som innbyr til besøk.

- Sterkt undervurdert

12 konkrete turforslag fra sør til nord, samt 10 fiskeperler i ulike landsdeler blir nå presentert av Statskog.

- For meg er det ekstra stas å løfte fram fiskeperlene. Dette er knallbra områder med fiske som både frister sportsfiskeren og passer til hele familier. Her snakker vi om noe som er billig og bærekraftig, spennende og sterkt undervurdert, sier fagsjef for jakt og fiske i Statskog, Jo Inge Breisjøberget.

10 nasjonale jaktperler blir også presentert til inspirasjon og oppbygging av lengsel for de som bruker sommeren til å drømme om høstjakta.

Åpne buer og hytter

Etter å ha hatt korona-stengte hytter i en lengre periode i vår, åpnet Statskog overnattingstilbudene sine igjen fra og med juni. Dermed er det fullt mulig å få med seg naturopplevelser på lavbudsjett.

Det er åpne buer eller rimelige utleiehytter i tilknytning til de fleste perlene som nå presenteres. Det er også ofte mulig å leie båt, enten som følger med hytta eller gjennom Norges Jeger- og Fiskerforbund. 

- Noen av disse husværene er jo rene nasjonalskatter og en opplevelse i seg selv. Det er enkel luksus i den forstand at de byr på noe helt annet enn det man vanligvis får i en travel hverdag, sier fagsjef for friluftsliv i Statskog, Nils Aal.

Fortsettelse følger

Fagsjefen for friluftsliv i Statskog er glad for å kunne løfte fram en lang rekke naturperler i en tid hvor mange virkelig skal bruke muligheten til å oppleve eget land. Samtidig varsler han at det slett ikke er tomt i skattekista etter dette.

- Vi har mange flotte områder, og vi kommer garantert opp med enda flere perler framover, sier Nils Aal.

Her er Statskogs nasjonale perler​


- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.