Fiskerbussen fikk over femti fisk!
Henning Ottarsrud
Publisert 01.06.2018 13:15
Oppdatert 05.06.2018 08:34
Fiskerbussen fikk over femti fisk!
I forbindelse med introfiske har NJFF – Nord-Trøndelag satt opp en egen Fiskerbuss som ruller rundt til fylkets beste fiskeplasser. Alle medlemmer kan bli med gratis.

​​​​​I går var Fiskerbussen i Einvika i Flatanger og deltagerne kunne vende nesa hjem med bussen stappfull av fisk.

Fiskerbussen reiser rundt til nye steder og ulike foreninger hver gang. Gjennom sommeren blir det blant annet kveitefiske, havfiske, kandarøyefiske og ørretfiske. Du som medlem kan bli med gratis, og lokale instruktører deler sine aller beste tips. I går kveld gikk turen til Flatanger, og sluttresultatet ble 50 sei opp til 2 kilo og en pen torsk på 4,5 kilo.  

- Et fantastisk vær, en stødig skipper og flott båt, gjorde at ingen av landkrabbene ble sjøsyke. Uansett hadde vi ikke hatt tid til å bli sjøsyke - det skjedde noe hele tiden. Tidsskjema vårt røyk, da vi hadde mye jobb igjen når vi kom til land. Da ble det filetert sei over en lav sko og det overrasker ikke meg om det blir sei til middag både på Grong og i Harran i dag, gliser prosjektleder i fylkeslaget, Ragnar Holm.

Vil du bli med Fiskerbussen? Her finner du all informasjon.




Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.