Fiskesommer i Åsnes
Publisert 03.08.2020 12:56
Oppdatert 03.08.2020 13:22
Åsnes JFF har arrangert Fiskesommer for barn og ungdom to kvelder denne sommeren. Det ble arrangert i Baksjøen og i Flisaelva ved Færder med strålende solskinn og bitevillig fisk begge dagene.

åsnesfiskesommer.jpg

I forkant av Fiskesommerkveldene ble det fôret opp begge steder slik at barna skulle få fisk. De aller fleste fikk dermed fisk på første forsøk og ble umiddelbart bitt av basillen. Alle var enige om at dette var skikkelig moro.

Senere ble det grillkos med pølser og brus, og mange prøvde også badevannet. Alle deltakerne fikk fiskestang, caps og annen give-aways.

Viktig arena for rekruttering til jakt- og fiskeskolen

-På bakgrunn av den spesielle vinteren og våren har det vært lite med JOFS-samlinger (Jakt- og fiskeskole-samlinger) forteller Tove Lisbeth Finstad, leder i Åsnes JFF. Derfor ble Fiskesommerkvelden på Færder også en avslutning på årets skoleår for JOFSerne.

Åsnes JFF har holdt Jakt- og Fiskeskoler hvert eneste år siden 2008. Gjennom disse årene har mellom 250 og 300 barn deltatt på skolen. De siste årene har dessverre trenden på antall deltakere gått nedover i takt med mindre barn i riktig alder i kommunen, men foreningen håper at flere vil velge å starte på JOFS igjen til høsten.

-Det er like viktig å vekke interessen for aktivitetene våre hos foreldrene som hos barna, sier Finstad. Fiskesommerarrangementet er en viktig arena i så måte for å treffe nye deltakere. Hit kommer ofte foreldre og barn som vi ikke alltid treffer ellers. Kan vi så et lite frø med fiskeinteresse hos disse er mye gjort for senere rekruttering, avslutter Finstad. I tillegg til JOFS tilbyr Åsnes JFF også jaktskytterskole, introjakt for eldre ungdom og flere andre aktiviteter for barn og unge. Det er bare å ta kontakt med foreningen for å bli med på dette.

Mer informasjon om Fiskesommer finnes her 

​ 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.