Fiskesommer i Bergen, 15. juni
Publisert 03.06.2019 13:11
Oppdatert 03.06.2019 13:11
Fiskesommer i Bergen, 15. juni
Arrangementet vil finne sted den 15.Juni i Raudlio ved Søfteland i Os. Det vil være fisking etter ørret og andre spennende arter i vannet og en trivelig sommerdag med aktiviteter i fokus.

​Ungene skal få komme ut å ha det kjekt med utendørs naturaktiviteter sammen med andre jevnaldrende. Det vil bli premie og diplom til alle deltakere som fisker.

Vi fyrer opp et bål, der det vil bli mulig å få grille pølser. Vi stiller med pølser, pølsebrød, lomper, vann, brus og kanskje en godbit til å ha på grillpinnen. 

Det vil bli mulig å spikke, fiske, henge opp fuglekasser og bade om dette er ønskelig. (Så lenge foresatte tillater, det er under oppsyn og det ikke hindrer fisking). 

Alt er kostnadsfritt. Vi stiller med: Mat, drikke (også lov å ta med eget om ønskelig), fiskestenger, sluker, og ellers alt annet vi måtte trenge. Om man har redningsvest er det supert om denne tas med. (ikke noe problem om ikke, da vi har noen i foreningen).

Med dette vil jeg på vegne av foreningen bare ønske hjertelig velkommen til en kjekk dag med Bergens Jæger- og Fiskerforening. Her blir det høy smilefaktor, mye fisk, god stemning, mat, drikke, premier/diplomer og ellers en nydelig dag. Så da er det bare å håpe og krysse fingre om fint vær.

Supert om du gir beskjed til Erik Andre Algrøy om du/dere ønsker å komme. Men en kan også bare stille opp og være med.

Har du spørsmål, når du meg på følgende måter:

Tlf: 41079360, e-post eller e-post til ungdomsutvalget. 

Kartlink til parkeringsplass

Kartlink til oppmøtested

 


- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.