Fiskesommeren er i gang
Publisert 24.05.2019 11:11
Oppdatert 28.05.2019 10:49
Fiskesommeren er i gang
NJFF sprer fiskeglede til tusenvis av barn i sommer. Foto: Henning Ottarsrud.
Fra 25. mai skal det avholdes 280 Fiskesommerarrangementer for barn over hele landet frem til 18. august.

​​​​I Haugesund og Omegn JFF har de sendt ut pressemeldinger og står godt forberedt til å ta imot barnefamiliene på Indre kai i sentrum.

Det er Ellen Marie Hagevik som har på seg kapteinsbindet under arrangementet. Hun forteller at pressemeldingene fungerer og det har resultert i et radiointervju dagen før arrangementet. -Skulle sove litt lenge i dag tenkte jeg, men den gang ei. Ble vekket av Radio 102, en av Norges største lokalradioer, som ville ha et intervju. Fordelen med radio er at ingen ser at du ligger i senga og ser ut som et lykketroll på håret, ler Hagevik. Arrangementet i Haugesund starter kl 12:00 og avsluttes 14:30.

En annen forening som har sendt ut pressemeldinger er Gjerstad JFF. De byr på en Fiskesommer med innlagt garntrekk. De starter kl 18.00 og oppmøte er ved Solem Skytebane. -Det er ikke overnatting, men det kan nok bli litt sent, sier ansvarlig i foreningen, Jostein Vestøl.

Alle fiskesommerarrangementer finner du her!

Dette er Fiskesommer:

280 gratisarrangementer for barn over hele landet. Alle får fiskeopplæring fra instruktører i lokalforeningene. Det er ingen forhåndspåmelding og bare å møte opp. Det er stor sannsynlighet for fangst og de fleste steder deles det ut premier til alle barn. Norges Jeger- og Fiskerforbunds lokalforeninger arrangerer, og samarbeidspartner er Sølvkroken.

- Annonse -
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.