Fisketur med Mine båter på Midtre Ertevann
Publisert 03.06.2020 09:18
Oppdatert 03.06.2020 11:25
Fisketur med Mine båter på Midtre Ertevann
Alle foto: Bjørn Tore Kjølholt
Bjørn Tore Kjølholt har nylig vært på tur i Midtre Ertevann i Trømborgfjella i Østfold. Se bilder fra turen hans her.

​​I vannet ligger en av NJFFs 150 båter som medlemmer av NJFF kan bruke til fri benyttelse. Du trenger kun en båtnøkkel som koster 200 kr, og denne passer til alle 150 båtene. Midtre Ertevann er egentlig to vann som er delt med et lite sund i midten. Vannet er populært og byr på godt ørret og abborfiske. 

Bjørn Tore Kjølholt er en av NJFFs ambassadører​ og medlem i Hvaler JFF. Han tok med seg telt og fiskestang og ble et par dager ved vannet, noe som ga mersmak. Med egen båt kunne jeg ro meg ut på en liten øy. Her satt jeg camp helt fri for naboer med ørreten vakende tre meter fra teltduken. Båten var kjekk å ha, tilgang til hele vannet gjør muligheten for fast fisk større, forteller Kjølholt entusiastisk. Ertevannet er et lett tilgjengelig vann som huser mye flott fisk. Gangavstand fra bil til båt var knappe 200 meter. Med en slik lett adkomst sto luksus camp på menyen, stort telt og mye godt i kjølebaggen. 

​Kjølholt fikk tre ørret i løpet av disse dagene. Det var lite insekter på vannet, men det vaket likevel godt hele dagen, med en topp utover kvelden. Den ene ørreten tok en daddy long leg, den andre tok en klinkhammer og den siste en liten fjærmygg imitasjon. Det er en tå​lmodighetsprøve å fiske slike dager med lite insekter, men lar du flua ligge uhorvelig lenge så tar ørreten før eller siden, forklarer han. 

Familievennlig tilbud

Neste gang skal jeg ta med datteren min på 8 år, sier Kjølholt. Han har virkelig fått sansen for mine båter, og ønsker å teste alle båtene i løpet av årene som kommer. Tenk på de mulighetene og eventyrene som venter. Dette tilbudet håper jeg virkelig flere får med seg. Det er fantastisk for sportsfiskeren, avslutter han og roser NJFF og de mange lokallagene som sørger for at dette tilbudet eksisterer. 


IMG_3405.jpeg


IMG_3628.jpeg


IMG_3697.jpeg


IMG_3355.jpeg

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.