Følg Sigve og Sarah på tur i helgen
Publisert 14.08.2019 14:26
Oppdatert 16.08.2019 14:02
Følg Sigve og Sarah på tur i helgen
Foto: Sarah Synnevåg
Sigve Urne og Sarah Synnevåg er to ivrige fluefiskere. Følg dem på tur på Hardangervidda gjennom vår instagramkonto @jegerogfisk i helgen.

​​​Insta takeover

Følger du NJFF på Instagram har du gleden av å få oppleve Sigve og Sarahs tur på Hardangervidda. Følg turen deres på @jegerogfisk. De kommer til å legge ut bilder og videoer på instagramkontoen vår i tillegg til "stories". 

Dette skriver de:

Hei alle sammen! @Sarahkristinesy og @Sigveurne her! Vi har fått æren av å ta dere med på tur i helgen! Vi tar turen til Hardangervidda, og kommer til å poste fra tidligere turer på vidda, og fra turen nå. Følg også gjerne med på stories, da vi kommer til å publisere litt her også. Følg gjerne våre profiler for flere jakt, fiske og friluftsbilder fra turer i Norge, og i utlandet. Vi håper dere følger med!

NJFF ambassadører

​Sigve og Sarah er to av våre ambassadører som vi har hatt gleden av å bli kjent med i år. 

Sigve Urne @sigveurne, 26 år fra Askøy utenfor Bergen. Sigve har fluefiske som sin store hobby – hovedsakelig er han på jakt etter storørreten. I tillegg jakter han skogsfugl, rype og smårovvilt. Til daglig jobber han hos Bergen Aktiv.

Sarah Kristine Synnevåg @sarahkristinesy, 24 år fra Åsane i Hordaland. Studerer på dagtid. Sarah har hatt interesse for natur og dyreliv siden hun var liten. Jaktinteressen ble for alvor vekket etter en tur til Alaska i 2014, og hun tok jegerprøven etter dette. Hun har også blitt ivrig fluefisker.​​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.