Folkeaksjon for «Friluftsmagasinet» og «Naturens verden»
Publisert 05.11.2018 10:07
Oppdatert 05.11.2018 12:05
Folkeaksjon for «Friluftsmagasinet» og «Naturens verden»
NRK P1 har fra november kuttet ut to flotte naturprogram fra radioen. Helgemorgenene med ​​​​​​«Friluftsmagasinet» lørdager og «Naturens verden» på søndager er historie.

​Til tross for gode lyttertall skal programmene erstattes med nye direkte morgensendinger, med programmet «OPPTUR» kl. 07.00 - 09.00 lørdag og søndag på P1. ​

Lasse Heimdal har skrevet en kronikk som kritiserer at disse programmene fjernes. Les den her: NRK svikter stor lytterskare.

Les også: NRK P1: Litt av alt for ingen ​

Naturprogrammene har gledet lyttere i 35 år, og det skaper mange og sterke reaksjoner at dette nå tar slutt. På Facebook er det satt i gang en folkeaksjon, som nå har 4600 følgere. 

Om aksjonen

Folk deler sin frustrasjon over at programmene er lagt ned. Det vil bli klaget til Kringkastningsrådet og henvist til lytterstormen på Facebook. Lik siden, kommenter og del innlegg. Vi trenger naturprogram på radioen! 

https://www.facebook.com/naturradio/​​

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.