Fordelsavtale på Visma eAccounting
Publisert 11.08.2020 13:15
Oppdatert 11.08.2020 13:24
Fordelsavtale på Visma eAccounting
Visma tilbyr alle NJFFs lokalforeninger en skreddersydd fordelsavtale på Visma eAccounting, et nettbasert og brukervennlig faktura- og regnskapsprogram perfekt for foreninger.

​​Visma og Norges Jeger- og Fiskerforbund har inngått en samarbeidsavtale hvor Visma tilbyr en fordelsavtale på bruk av regnskapsprogrammet Visma eAccounting for medlemmer av Norges Jeger- og Fiskerforbund. Formålet med avtalen er å tilby et godt og rimelig regnskapsprogram som skal bidra til å forenkle regnskapshverdagen.

Visma eAccounting er et nettbasert faktura- og regnskapsprogram. Programmet er spekket med en rekke smarte løsninger som automatiserer både bokføring og fakturering. Les mer her.​

Alle medlemmer av Norges Jeger- og Fiskerforbund får en skreddersydd fordelsavtale som inkludert rabatt på abonnement og spesialtilpasset opplæring og implementering. Logg deg inn og les mer om fordelsavtalen under avtaler på medlemsområdet.​

25% rabatt for medlemmer av NJFF første år

  • Komplett faktura og regnskapssystem
  • 25 % rabatt år 1 som medlem av NJFF
  • Gratis support på telefon, epost & chat
  • 1 time gratis online konsulenttime med oppstartshjelp
  • Gratis online introduksjonskurs & kurs i regnskapsteori
  • Gratis kontohjelp
Bestill her og benytt avtalekode “70009” eller ta kontakt med Visma direkte via Daniel Ognøy Kaspersen tlf 90931918 eller på e-post. 
- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.