Forslag til nytt forbundsstyre
Publisert 28.08.2018 09:49
Oppdatert 03.09.2018 11:55
Forslag til nytt forbundsstyre
Forslag til nytt forbundsstyre
Dagens forbundsstyre
Et viktig element på landsmøtet, er valg av forbundsstyre. Forbundsstyret er den tillitsvalgte ledelsen som skal forvalte politikken som vedtas på landsmøtet.

​​​​​​​Valgkomiteen startet sitt arbeid på Flå 2. desember 2017 og har deretter hatt tre samlinger og hyppige telefonmøter og epost-utvekslinger. Valgkomiteen består av leder Arne Jørstad, Svein Arve Pedersen, Torunn Rygg, Oddvar Vermedal, Jan Dalen, Gry Kopperud og Håkon Rudland. Resultatet av arbeidet er følgende innstilling til nytt forbundsstyre: 

Innstilt ledelse​

​Leder: ​​Knut Arne Gjems, født 1980 fra Gjesåsen i Hedmark. Han er utmarksforvalter fra Høgskolen i Hedmark med tilleggsutdannelse i skogbruk, pedagogikk, administrasjon og ledelse. Har vært styreleder i NJFF Hedmark i 9 år og er styremedlem i NJFF. Er daglig leder i Skogselskapet i Hedmark og har arbeidet som praksislærer for jaktundervisning/viltforvaltning på Solør vdg skole og vært lagleder for Norge i VM i skogteori og viltforvaltning. Aktiv jaktskytter i alle NJFF sine grener og kursleder på NJFF jaktleder- og ettersøkskurs. Driver også med jakthunder og er en svært aktiv jeger og fisker.

​1. nestleder: Arild Gjertsen, født 1956 fra Melhus i Trøndelag. Arbeider som avdelingsleder i grunnskolen og har tre mellomfag fra NTNU. Han har lang fartstid i NJFF; har jobbet 19 år som lokallagsleder, 7 år som fylkesleder, jegerprøveinstruktør, og drevet med opplæringsjakt siden 2000. Han har drevet med jakt siden 1979 og er "altetende" innen jakt og fiske. Jakter i dag hovedsaklig storvilt. Er i dag nestleder i NJFFs forbundsstyre.

2. nestleder: Bjarte Erstad, født 1969 fra Tysnes i Hordaland. Han er senior konsulent i Bookkeeper Vest AS og utdannet fra BI, med ekstra lederutdanning. Er leder i NJFF Hordaland og styremedlem i forbundsstyret til NJFF samt leder i Tysnes Jakt og Fiskelag. Driver med jakt og fiske og friluftsaktivitetar.


Innstilte styremedlemmer

​Tina Dyrstad Fossdal, født 1985 fra Kvinesdal i Vest-Agder. Er leirskolelærer med bachelor i førskole- og lærerutdanning. ​Styremedlem i​ forbundsstyret NJFF, nestleder i NJFF Vest-Agder og leder av Barne- og ungdomsutvalget i NJFF.  Er i tillegg jegerprøveinstruktør og driver med ettersøk, jakter storvilt og skogsfugl, liker sjøfiske og innlandsfiske. ​


​​Line Johansen, født 1973 fra Filtvet i Buskerud. Jobber med digitalisering av strømnett og innovasjon innen vannmåling. Studerer jus og politikk på deltid og er tidligere kvinnekontakt i Buskerud. Er en aktiv skytter som deltar på mange stevner og har vært rifleinstruktør siden 2015. Har to jakthunder og elsker jakt og friluftsliv​.


Tommy Mortensen, født 1984 fra Målselv, bor nå i Tromsø. Har jobbet i Sjøforsvaret og vært formann for ulike entreprenørfirmaer. Er medlem i Målselv JFF. Var med i det lille teamet som reiste fra Målselv og arrangerte NM Jegertrap i Eidskog i 2016. Er utvalgsleder småvilt i NJFF Troms og ansvarlig for diverse aktiviteter og kurs, noe som har bidratt til økt aktivitet i lokal- og fylkeslag.​ Driver med jakt og fiske og er en aktiv hagleskyter.

Ulf Veidahl, født 1979, fra Rygge i Østfold. Er lærer på Rygge ungdomsskole og i tillegg skogsarbeider. Han har mellomfag i psykologi og bachelor faglærer kroppsøving. Har vært styremedlem og ungdomsleder i NJFF Østfold i mange år, er fortsatt styremedlem og ungdomsleder i lokalforeningen Moss og Våler JFL. Er instruktør for jegerprøve- ungdomsleder og jaktlederkurs. Driver med jakt, hund og ungdomsarbeid. Har arrangert opplæringsjakter og jaktkurs i regi av NJFF i mange år.

​Inga Saur, født 1969 fra Hommelvik i Trøndelag. Jobber som spesialpedagog og har mastergrad i dette. Er i dag 2. vara for forbundsstyret til NJFF og er leder i Nord Trøndelag JFF. Driver med jakt på storvilt og laksefiske. Har instruktørkurs i fluekasting fra Granbos flyfishing. 

Bergfinn Alund, født 1964, fra Snertingdal i Oppland. Jobber i bygg og anleggsbransjen. Er leder i NJFF Oppland og leder i Snertingdal Jeger og Fiskerforening. Var med på å starte Snertingdal JFF i 1996 og har utrettet mye for ungdom. Er jegerprøve- og jaktlederkursinstruktør. Interesserer seg for jakt, fiske og friluftsliv. 


Innstilte varamedlemmer:

1. vara: Johnny Frimann Andersen, født 1953 fra Maura i Akershus. Jobber som avdelingsleder jakt og jaktvåpen hos Børselars AS Interjakt i Eidsvoll. Utdannet i anleggsteknikk fra Stavanger Tekniske Skoler. Driver med jakt, fiske, jakthunder og jaktskyting. Styremedlem i NJFF Akershus siden 2012. ​

2. vara: Sara Behzadzadhe, født 1992 fra Os i Hordaland. Har en mastergrad i økonomi og jobber som administrasjonsmedarbeider i Sport Outlet. Er kvinnekontakt i Os JFL, leder hagleutvalget og er medlem i kvinneutvalget i NJFF Hordaland. Driver med jakt, hagleskyting, fisking og har to jakthunder.

3. vara: Alf Erik Røyrvik, født 1982 fra Hyen i Sogn og Fjordane. Jobber som verneområdeforvalter hos Fylkesmannen i Sogn og Fjordane. Har en mastergrad i naturforvaltning fra Universitetet for Miljø- og Biovitenskap i Ås. Har sittet i Barne- og ungdomsutvalget og vært ungdomsansvarlig i NJFF i Sogn og Fjordane. Er nå Fylkesleder NJFF i Sogn og Fjordane. Interesserer seg for jakt, fiske og friluftsliv, skyting, ettersøk og organisasjonsarbeid. ​

4. vara: Ragnar Halle, født 1951 fra Todalen i Møre og Romsdal. Pensjonist, har jobbet i møbelindustrien og som landbruksavløser. Vært leder av Surnadal JFF i 10 år og er kommunestyrerepresentant i Surnadal kommune. Leder i Viltnemda i Surnadal kommune, etablerer og leder av Norsk Laksefestival, Surnadal fra starten i år 2000 frem til 2012. Er fortsatt delaktig der. Har 50 års erfaring som jeger og fisker.​​

Dagens forbundsstyre

I dag består forbundsstyret​ av: Runar Rugtvedt (leder), Arild Gjertsen (1. nestleder), Helene Bertelsen (2.nestleder), Brynjar Berge, Gunnar Borgen, Bjarte Erstad, Tina Dyrstad Fossdal, Knut Arne Gjems, Arne Aaberg og Vidar Nilsen (ansattes repr.).

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFF livsforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.