Gjensidiges jakthundforsikring er best i test
Elisabeth Munthe-Kaas
Publisert 02.11.2018 12:16
Oppdatert 06.11.2018 08:04
Gjensidiges jakthundforsikring er best i test
Jakt & Fiske har undersøkt priser, vilkår og dekning hos ni forsikringsselskaper. Konklusjonen er at Gjensidige forsikring gir best tilbud på hundeforsikring til NJFF-medlemmer.

​​​​​Dette sier Jakt & Fiske om resultatet av testen: Gjensidige forsikring gir i dag det beste tilbudet på hundeforsikring. Dette gjelder særlig om du er medlem av NJFF, men også på vilkår er selskapet best. Det er viktig å understreke at Jakt & Fiskes redaksjon har gjort denne vurderingen på selvstendig grunnlag, uten å skule til at NJFF faktisk har en samarbeidsavtale med selskapet. 

Du finner hele testen her

God avtale

NJFF har forhandlet frem en skikkelig god forsikringsavtale med Gjensidige. Spesielt er hundeforsikringen gunstig, både med tanke på kvalitet og rabatt på inntil 34%.

Det tilbys også rabatterte priser på dyrt jaktutstyr (inntil 26 %), hytteforsikring (inntil 23 %), og personforsikringene: alvorlig sykdom og behandlingsforsikring (inntil 22 %). Livsforsikring til medlemmer og med-medlemmer får man også til en spesielt attraktiv pris.

På diverse andre skadeforsikringer som for eksempel bil og hus gjelder 14 % rabatt fra første forsikring og 18 % om du har minst 3 forsikringer.

–​ Siden avtalens start har det vært en stor økning i antall medlemmer som benytter seg av NJFF-fordelene hos Gjensidige. Vi opplever spesielt at jakthundforsikring er noe NJFF-medlemmer vurderer nøye når de velger forsikringsselskap. Derfor er det gledelig å se at Gjensidiges attraktive vilkår er noe som blir trukket fram i medlemsbladet Jakt & Fiske, sier Hans Martin Wehler, Key Account Manager i Gjensidige.

Les mer om Gjensidiges NJFF-fordeler her.​

Høy kundetilfredshet

Det er en jevn tilstrømning av nye NJFF-medlemmer som blir kunder i Gjensidige. I snitt over 200 medlemmer per måned velger Gjensidige som forsikringsleverandør. Antall NJFF-medlemmer som velger jakthundforsikring hos Gjensidige øker stadig.

NJFF-medlemmene er blant de mest fornøyde kundene Gjensidige har. Dette viser kundetilfredshetsmålinger​.

Om jakthundforsikringen:

Rabatter:

  • Som medlem får du 31 % rabatt på Gjensidiges Jakthundforsikring dersom du har ett eller to produkter hos Gjensidige. Har du tre eller flere forsikringer hos Gjensidige kan du få inntil 34 % NJFF-rabatt på forsikring av hunden din.
  • Lav egenandel – kun 15 % og ikke noe minimumsbeløp

Tre ting en god jakthundforsikring bør dekke:

  • Radiologiske undersøkelser (CT, MR) som gjør at så sikker diagnose som mulig kan stilles
  • Veterinærbehandling med uendret dekning (forsikringssum og egenandel) etter hvert som hunden blir eldre
  • Bruksverdien til hunden (her har mange selskaper begrensninger og dekker kun halvparten av verdien)

Ønsker du mer informasjon om dette kan du ta kontakt med en av Gjensidiges rådgivere på tlf. 915 03100​

Her finner du medlemstilbud på jakthundforsikring.​

- Annonse -
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.