Lær deg raking, pølseproduksjon og speking/røyking
Publisert 05.11.2019 11:37
Oppdatert 05.11.2019 11:40
Lær deg raking, pølseproduksjon og speking/røyking
Det er fortsatt mulig å melde seg på mathelg på Jakt- og Fiskesenteret 22.-24. november.

​​Gjør mer ut av viltet ditt!

​Lær deg mer om rakfisk, pølseproduksjon og og røyking/speking. Kursene kan tas enkeltvis eller samlet. ​

Rakfiskkurs 22. november​​

Har du lyst til å lære å lage rakfisk? Dette blir en kveld med foredrag, bilder og smakstesting av rakfisk. Vi får besøk fra Håvardsrud rakfisk som driver med næringsfiske på Hardangervidda for rakfiskproduksjon. De forteller litt om hvordan du enkelt kan gjøre dette selv. Temaer som råvarene, hygienen og teknikk er sentrale. I tillegg til mange gode historier fra fjellfiske og rakfiskproduksjonen fra gamle dager fram til nå.

For mer informasjon og påmelding trykk HER.

Pølseproduksjon 23. november

Produksjon av pølser gir større variasjon av kjøttet, spesielt det som ikke er av den høyeste kvaliteten. Her lærer du å utnytte råvarene bedre. Vi jobber i slakteriet vårt det meste av dagen. Blant temaene er råstoffbehandling, smakstilsetning/krydder samt selve produksjonsfasen. Alle lager egne pølser som bringes med hjem.

For mer informasjon og påmelding trykk HER.

Speking og røyking 24. november

Lær å konservere etter gamlemåten som gir annerledes utnyttelse av kjøttet. Vi går gjennom alle aspekter rundt råstoffbehandling, forberedelse og gjennomføring av både speking og røyking. Forelesninger og praktiske demonstrasjoner gjennom dagen.

For mer informasjon og påmelding trykk HER.

Kombikurs rakfisk, pølser, røyking og speking 22.-24. november

Om du ønsker å delta på alle kursene så er dette kombinasjonen av kursene rakfisk, pølseproduksjon og speking/røyking som er satt sammen for å gi deg som deltagere en lavere pris.

For mer informasjon og påmelding trykk HER.

Er det noe du lurer på om kursene så ta gjerne kontakt med Eivind som er kursansvarlig. Han får du tak i på e-post​ eller mobil 99614616.

​​


- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.