Har du husket å rapportere jakt- og fangstutbyttet?
Elisabeth Munthe-Kaas
Publisert 04.05.2018 13:44
Oppdatert 04.05.2018 14:39
Alle som har betalt jegeravgiften for jaktåret 2017/2018 må huske å rapportere innen fristen 1. juli. Hvis ikke blir en tilleggsavgift på kr 205 lagt til jegeravgiften neste år.
Har du husket å rapportere jakt- og fangstutbyttet?
​​​Et nytt jaktår er i gang, og hvis du ikke allerede har rapportert inn fangsten fra fjorårets jaktår er det på tide nå. Du må rapportere selv om du ikke har vært på jakt siste jaktår, eller om du har vært på jakt uten å få utbytte. ​

Benytt skjemaet som ble sendt ut sammen med jegeravgiftskortet eller rapporter elektronisk via SSBs nettsider. Alt du trenger for å rapportere er jegernummeret ditt - det står på Jegeravgiftskortet - og ditt postnummer. 

Du finner en omfattende jaktstatistikk på SSBs nettsider. Den er viktig innen forvaltning av viltet i Norge. Først og fremst for å følge utviklingen i viltbestandene. Rapporter nå så slipper du tilleggsavgiften neste år!

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.