Har du landets beste jakthund?
Publisert 16.05.2017 11:42
Oppdatert 16.05.2017 12:15
Har du landets beste jakthund?
26. mai er det frist for å sende inn forslag til landets beste jakthund, som kåres av Jakt & Fiske for 20. gang.

​​​​Kåringen er åpen for samtlige jakthundraser. Vinneren kan velge i jakt- og hundeutstyr for 10 000 kroner.

​I vurderingen vil det bli lagt vekt på hundens alder og egenskaper på jakt, jaktprøveresultater og tildelte championater, hovedsakelig gjennom 2016.

Forslag til «Årets jakthund» med hundens «CV», sendes på e-post til: elisabeth.topaas@njff.no. innen 26. mai.

Alternativt pr. post: Jakt & Fiske, Boks 94, 1378 Nesbru

Merk meldingen/konvolutten: «Årets jakthund».

Oppfordring​​

​Vi oppfordrer spesielt jakthundutvalgene i lokale JFF, jakthundforbundene og spesialklubbene for de enkelte raser å sende inn forslag på kandidater.

Juryen består av Eva Pedersen fra Norsk Kennel Klub, jaktkonsulent Roar Lundby og opplæringssjef Bjarne Oppegård, begge NJFF. 
Eventuelle spørsmål om konkurransen kan rettes til jaktkonsulent Roar Lundby, tlf. 93 63 65 30, e-post; roar.lundby@njff.no  

Kåres på Elverum

Kåringen av Årets jakthund vil finne sted på Jakt – og Fisketorget til NJFF under De Nordiske Jakt- og Fiskedagene på Elverum, i år lørdag 12. august.

Vinneren kan velge i hunde- og jaktprodukter for 10 000 kroner. Andre- og tredjepremie gir gavesjekker på henholdsvis kr 5000,- og kr 2500,- fra Breens, som er spesialister på elektronikk for jakt, skyting og friluftsliv, og fører bl.a. Brecom jaktradio, Cuddeback vilt/åte kamera og Sordin hørselsvern. 


Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.