Hedre en jakt- og fiskevenn
Publisert 22.01.2021 11:16
Oppdatert 22.01.2021 11:18
Hedre en jakt- og fiskevenn
Foto: Torgeir W. Skanche
Har du en bestefar som tar deg med ut? Eller som har gjort en god jobb i foreningen? Kanskje en turkompis med smittende godt humør? I NJFF- Nord-Trøndelag, kan du nå sende jubileumsgave og hedre din jakt- og fiskevenn.

​​​Gaven er en jubileumsturkopp, den eksklusive jubileumssluken (Lill-Auren 12 gr) og et jubileumsrefleksbånd. Skriv inn til NJFF – Nord-Trøndelag og fortell hvem du vil hedre og hvorfor de fortjener gaven. Fylkeslaget fikser deretter resten. Enkelt og greit. Vedkommende må være medlem i en av NJFF Nord-Trøndelags foreninger. 

- Alle medlemmene som bidrar til noe positivt, er det viktigste vi har. Gaven er ikke så stor – det er selve gesten som har størst betydning. Vi har 100 gavepakker totalt, så her er det første mann eller kvinne til mølla, sier fylkessekretær i NJFF- Nord-Trøndelag, Endre Alstad. 

Les mer her


- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.