NJFF-appen viser deg HC-tilrettelagte fiskeplasser og båtutsett
Publisert 01.04.2020 14:41
Oppdatert 08.06.2021 14:30
NJFF-appen viser deg HC-tilrettelagte fiskeplasser og båtutsett
NJFF har kartlagt HC-tilrettelagte fiskeplasser og samtidig kartlagt utsettingsplasser for småbåter. Disse finner du i NJFF-appen og i en nettbasert kartløsning.

​​​​​​​​Her kan du laste ned NJFF-appen i App Store for iPhone og på Google Play for Android-telefoner.​ Kartløsningen finner du nedenfor.​​

Med støtte fra Miljødirektoratet har NJFF gjort jobben med å kartlegge handicaptilpassede fiskeplasser og båtramper i alle fylker.​ Bruker du NJFF-appen vil den vise deg din nærmeste tilrettelagte fiskeplass i en kartløsning, og du finner oversikt over det som til nå er registrert i alle fylker.​

Enklere planlegging

Appen gjør det lettere å planlegge en fisketur eller å sette ut båten din, spesielt dersom du er på et sted du ikke kjenner så godt til. 

Ta kontakt med NJFF på mail dersom du har tips om andre tilgjengelige fiskeplasser eller båtramper. ​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.