Her er vinnerbildene i vårfotokonkurransen
Publisert 22.06.2020 13:52
Oppdatert 24.06.2020 12:23
Her er vinnerbildene i vårfotokonkurransen
Vi gratulerer Sander Nordvik med førsteplassen og 5000 kroner i premie for dette flotte bildet.
NJFF har fire fotokonkurranser i år, hvor man kan sende inn sine beste vinter, vår, sommer og høstbilder. Her presenteres vinnerbildene fra vårfotokonkurransen.

​​Hele 462 bilder ble innsendt i konkurransen som varte fra april-juni. Det er kommet inn så mange fantastiske natur og dyrebilder, fiskebilder og turbilder. Dersom du ikke var blant vinnerne denne gangen håper vi du deltar i vår neste fotokonkurranse. ​​

1. plass: Fluefiske i Nidelva

5ee13924bde78-605FDC81-D5DC-4AED-9598-2907AD21B837 - 1. plass.jpeg
-Så utrolig gøy, sier Sander Nordvik når han får vite at hans bilde kapret 1. plassen. Juryen falt for at bildet er flott komponert med fine farger. På bildet ser vi Sanders kamerat Morten Ervik. Sander beskriver seg selv som en nokså ivrig fisker. Han prøver å komme seg ut så ofte som mulig med haspelstanga si, og kameraten Morten tar med fluestanga. Dessverre var elva høy denne dagen bildet ble tatt, så det ble lite fisk. Derimot ble det servert deilig bålkaffe, og tro det eller ei, tikka masala i bålpanna. 

2. plass: Turpannekaker i Finnmark

sunlill@hotmail.com_Sunniva Lillesund. Finnmark, Sør-Varanger, Pasvik. Snøen er borte, dratt på fisketur til Pasvik og lager middagen ute. Pannekaker som har fått seg en luftetur smaker bedre, 2. plass.jpeg

Sunniva Lillesund tok 2. plassen med dette bildet som viser ekte turglede. -Vinteren varte lenge i Finnmark, så det var så vidt jeg rakk å sende inn et vårbilde. Bildet ble tatt dagen jeg startet fiskesesongen på isfritt vann, og spiste pannekaker til middag ute. Jeg tor de smaker ekstra godt hvis de får seg en liten flyvtur ut av panna, sier Sunniva. 

3. plass: Glade røyefiskere

vildeblix@me.com Nadjetjavrit i Finnmark_3.plass.jpeg
3. plassen tok Vilde Blix Eriksen med dette glade bildet av røyefiske i Finnmark. Vilde er til høyre på bildet og hennes venninne Marte Eriksen til venstre. -Dette var en eventyrlig vårdag i Finnmark med fiskelykke og ekte turglede, sier Vilde.

Vi gratulerer så mye til vinnerne, og vil takke alle som har sendt inn flotte bidrag til konkurransen. 

Bli med i NJFFs fotokonkurranse hvor vi kårer beste sommerbilde.


- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.