Hjelpemiddel for søknadsfrister
Publisert 10.04.2019 10:33
Oppdatert 11.04.2019 15:26
Hjelpemiddel for søknadsfrister
Nå er det ikke lenge igjen til mai og fristen for å sende inn skjema for momsrefusjon og beretning og regnskap. I løpet av året er det mange frister å huske på. NJFF har laget et årshjul som gir deg bedre oversikt.

​​​​​God planlegging er viktig for organisasjonens drift. Det vil også komme medlemmene til gode. Ønsker man å søke økonomisk tilskudd til aktiviteter eller kurs er det viktig å overholde søknadsfristen.

Årshjul

Nedenfor finner du et årshjul som viser de viktigste frister for diverse søknader, blant annet om økonomiske tilskudd, fra foreningene til NJFF sentralt. Årshjulet inneholder også diverse rapporteringsfrister.

Årshjul søknads og rapportfrister 2019.jpg

Figur: trykk på bildet for å se større versjon

Her kan du lese mer om årshjul og frister. ​

Verktøykasse for tillitsvalgte

Har du fått med deg denne siden som inneholder alt du trenger å vite som tillitsvalgt? Her finnes informasjon, maler og dokumenter som skal være med på å gjøre foreningshverdagen enklere.​​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.