Høytidelig åpning av ny foreningshytte
Publisert 13.01.2020 13:46
Oppdatert 13.01.2020 15:52
Høytidelig åpning av ny foreningshytte
Varaordfører i Horten kommune, Christina Bratli og NJFFs styreleder, Knut Arne Gjems klipper snora og erklærer Bjoffebu foreningshytte for åpnet.
2500 dugnadstimer, utallige telefonsamtaler og en selvtitulert masekråke måtte til før Borre JFL nå på lørdag høytidelig kunne åpne sin nye foreningshytte Bjoffebu.

​​​I regn og sur vind var det lite som minnet om begynnelsen av januar, da Borre JFL inviterte inn til offisiell åpning av sin nye foreningshytte og familiens år 2020. Lørdag 11. januar. kunne Borre JFL invitere inn til både gratis foredrag med Alexander Read, bedre kjent som Mina og meg, i tillegg til familiedag ved foreningshytta.

BorreJFL_lavvo.png

Det var lun steming inne lavvoen.

Det så ut at alle de rundt 50 besøkende som hadde dristet seg ut koste seg ved foreningshytta. Det ble servert haugevis med vafler, og mange hadde med egen grillmat som de fikk fres på både inne i tre-lavvoen og på bålet utenfor. En liten knott så i alle fall ikke ut til å være videre brydd av været i det han løp forbi undertegnede i retning av en liten sølepytt. -Jeg elsker vanndammer, kunne han henrykt erklære i det han gjorde sats mot pytten. Etter at litt mat var fortært var det duket for åpning av selve hytta. Leder i Borre JFL, Kim-Louis Belaska kunne fortelle at hele 2500 dugnadstimer hadde gått med for å få opp hytta.

 -Det har vært tider der vi har følt at vi har tatt oss vann over hodet og der vi har slitt med nattesøvnen, kunne Belaska fortelle. Belaska spekulerte også i hvorvidt mange hadde lagret han på telefonen som «masekråka» eller «ikke svar» etter utallige telefonsamtaler og mas for å få både penger inn og arbeidet gjort. Men med god hjelp fra blant annet Bastøy fengsel med treverk og bygging, i tillegg til 650.000 kroner i tilskudd fra lokale og nasjonale stiftelser har hytta nå økt i verdi til 1,3 millioner fra kjøpesummen på 100.000 kroner.

Borre JFL, som i 2018 vant foreningsprisen i NJFF, kan nå tilby sine 300 medlemmer et fast tilholdssted, og de 50 (!) aktivitetene Borre planlegger i 2020 vil sørge for mye aktivitet på tomta fremover. ​

Etter talen fikk varaordfører i Horten kommune Christina Bratli, i tillegg til vår egen leder i NJFF Knut Arne Gjems æren av å klippe den røda snora, og invitere alle inn.

To svære kaker ble båret inn i foreningshytta til alle oppmøttes glede. For å sitere leder Belaska: «det er godt med kake». ​

BorreJFL_kake2.png

Leder i Borre JFL, Kim-Louis Belaska skjærer og deler ut kake til de aller ivrigste

Borre_Bjoffebu.png

​Bjoffebu


- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.