Hundefôr til halv pris
Henning Ottarsrud
Publisert 10.08.2017 10:28
Oppdatert 10.08.2017 10:44
Hundefôr til halv pris
Gjennomsnittsprisen på tre tilfeldig valgte høyenergifôr solgt fra nettbutikk: 762 kr/15 kg. For tilsvarende fôr fra Sportsmans Pride betaler medlemmer 375 kr/15 kg. Dette er en medlemsfordel som monner! Foto: Jakob Haugaa.
NJFF har en gunstig avtale om leveranse av hundefôret Sportsman´s Pride til våre medlemmer. Nå som det er jaktstart, er det kanskje på tide å la jakthunden få prøve medlemsfordelen?

​​​- Det er kun medlemmer av NJFF som får dette tilbudet og vi har over 100 lokalforeninger over hele landet som står som selgere. Ny og oversiktlig liste over disse med kontaktinformasjon finner du her,  sier leder av organisasjonsavdelingen, Knut Erik Risvik. 

Fôret kommer med hundre prosent fornøydhetsgaranti.

- Om du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med fôret, returnerer du det og får pengene tilbake. Det tviler jeg på kommer til å skje, sier Risvik som selv bruker fôret på sin drever.

Sportsmans Pride leveres i sekker á 15 kg.​

Tusenlapper å sp​​are

Her er et regneeksempel: En familie har en jakthund på 20 kg. Denne fores med 270 gram Sportsmans Pride høyenergi, daglig. Gjennom året bruker man 6,5 sekk (15 kg) til en pris av 2437 kr/år. Skulle samme familie kjøpt et for fra tilfeldig valgt nettbutikk (gjennomsnittspris 762 kr/15 kg), ville de betalt 4953 kr. Vi forutsetter at familien bruker samme mengde for. Altså sparer familien 2516 kr i året på å benytte medlemsfordelen Sportsmans Pride! I tillegg får foreningen din 58 kr pr. fôrsekk de selger til fri benyttelse. Snakk om god forenings- og medlemsfordel.

Ønsker ​flere fôrselgere

Vi ønsker flere selgere slik at fôret blir mer tilgjengelig for våre medlemmer. Kunne din forening også tenke seg å selge Sportsman´s Pride til medlemmene? Ta kontakt med NJFF på telefon 66 79 22 00, eller send epost til njff@njff.no.  Det gjøres egne avtaler med foreningene og foreningene mottar 58 kr for hver sekk de selger. Om dette går til fôrselger som kompensasjon for jobben, er det opp til foreningene å bestemme.​

Priser, Sportsman´s Pr​ide

Høyenergifor, 15 kg: 375 kr

Valpefor, 15 kg: 365 kr

Seniorfor, 15 kg: 355 kr

Vedlikeholdsfor, 15 kg: 355 kr


Hvor får jeg kjøpt Sportsmans Pride?
NJFFs hundefô​ravtale med Sportsmans Pride, tilbys gjennom våre lokallag. Velg ditt fylke i listen under, og sjekk hva som er ditt nærmeste lokallag. Der finner du også kontaktinformasjon til foreningen, med informasjon om hvor fôrutsalget er lokalisert. 


Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.