I 2021 blir vi 150 år!
Publisert 07.09.2020 08:50
Oppdatert 19.11.2020 12:20
I 2021 blir vi 150 år!
Til neste år blir det bursdagsfest over hele landet. Siden 1871 har NJFF vokst til en organisasjon bestående av 110 000 jegere og fiskere over hele landet. I jubileumsåret ønsker vi å feire oss selv, samt vise frem for andre opplevelsene, den flotte naturen og ikke minst de fantastiske råvarene.

​​​​​​​- I jubileumsåret skal vi sammen bidra til at enda flere får oppleve gode opplevelser i vår fantastiske natur. Det gjør vi gjennom foreningene, fylkeslagene, sentraladministrasjonen og ikke minst alle våre frivillige, sier generalsekretær i NJFF, Eldar Berli. Han oppfordrer hver og en til å tenke gjennom hvordan de kan bidra til feiringen. NJFF ønsker å ha et tilbud på fjellet, langs kysten, i skogen og i byene.

- Denne gangen skal vi feire NJFF for fremtiden. Vi skal tilby et moderne innhold som også treffer de kommende generasjonene. Vi er inne i en periode hvor vi løfter og fornyer organisasjonen, og jubileet er en svært viktig del av det hele, smiler Berli. ​

Her er litt av det som skal skje i jubileumsåret:

  • Utebursdag (ny dato ikke fastsatt) Over hele landet skal vi arrangere en bursdagsfest med en klar familieprofil. Felles for alle arrangementene er at det skal serveres en treretters fisk- og viltmeny. Foreninger og fylkeslag kan søke arrangementsstøtte. Les mer her.
  • Fiskesommer, introjakter, kvinneaktiviteter, barne- og familieaktiviteter, m.m. blir alle en del av jubileumsaktivitetene.  
  • Jakt- og fiskelandet er en episk film som viser jakt og fiske i storslått norsk natur. Dette blir en jubileumsgave til foreningene og fylkeslagene.
  • Landsmøtet høsten 2021 vil også inneholde markering av jubileet vårt.
  • Alle medlemmer mottar i desember 2020 jubileumskalenderen for 2021 sammen med Jakt & Fiske.
  • Januar/februar-utgaven av Jakt & Fiske kommer som et spesielt jubileumsnummer.
  • NJFF får ny visuell profil, ny logo og nye forbedrede nettsider
  • Egne jubileumsfilmer kommer, med portretter av medlemmer.

Dette er bare noe av det som skjer. Og mer kommer!

Jakt- og fiskeglede til alle – for alltid! ​

- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.