I Jølstravatnet tas det 20 tonn ørret hvert år
Publisert 11.07.2017 12:50
Oppdatert 11.07.2017 13:17
I Jølstravatnet tas det 20 tonn ørret hvert år
Som NJFF-medlem kan du benytte denne og hundre andre båter
Denne båten ligger innerst i Kjøsnesfjorden i Jølster, og ikke langt fra båtplassen er rekordørreten på stang tatt. Den veide over 12 kilo!

​Medlemmer av Norges Jeger- og Fiskerforbund har tilgang til å bruke over 100 båter rundt om i landet. Flere av disse ligger i Sogn og Fjordane, og i Kjøsnesfjorden i Jølstravatnet har Jølster JFF lagt ut en båt.

Her kan du oppleve virkelig gøyalt fiske i fantastisk vestlandsnatur.

Sjekk ut film herfra:

Jølstervann og ørretfiske

 

Spennende vann
I Jølstravatnet er det fint å fiske med både flue, mark, sluk og oter. Innsjøen starter i enden av Kjøsnesfjorden og tettstedet Skrei og har utløp langt mot vest. Innsjøen er over 30 kilometer lang. Kjøsnesfjorden utgjør litt over ni kilometer av dette. Det er stedvis svært dypt i fjorden, med dybder helt ned til 233 meter. Vannet er blant de 20 dypeste i landet.

 

Tonnevis med ørret.
Hvert år taes det store mengder ørret i Jølstravatnet. Det er svært fiskerikt og hvert år fanges det rundt 20 tonn ørret. Hovedsakelig gjøres fangstene med garn, men sportsfiske er også stort, iogmulighetene uendelige. Jølster JFF skriver at det er mye næringsfiske i vannet og noe av fisken foredles til rakfisk og selges til gourmetbutikker rundt om i landet.

Kjøp en nøkkel og legg i vei!
Som NJFF-medlem kan du kjøpe en båtnøkkel som passer til over 100 båter plassert rundt om i landet. Alt er lekkert presentert på en egen side på nettet: minebåter.no. Her kan du kjøpe nøkkel, sjekke båtene og fiskemulighetene, og bestille tid for ditt fiske. 
NB! Halv pris på båtnøkkel nå i sommer. Kun kr 100,-.

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Marius Norefjell
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Starkey
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.