I år blir det Fiskesommer-rekord
Publisert 19.03.2019 13:18
Oppdatert 19.03.2019 14:47
I år blir det Fiskesommer-rekord
Nikolai (5) fra Froland sikret seg to rødnebb under Fiskesommeren i Arendal i fjor. Like etterpå fikk han en diger berggylte som imponerte hele brygga og ikke minst mamma Vibeke. Foto: Henning Ottarsrud
NJFF har mottatt søknad om 300 Fiskesommerarrangementer. Dette er gratis fiskedager for barn i alderen 5 – 12 år i juni, juli og august.

​​Det er bare å glede seg til sol, sommer og 10 000 glade barn som får fiskeopplæring fra våre foreninger over hele landet. Sølvkroken er som vanlig med som samarbeidspartner.

Stadig mer populært

Det er foreningene som søker støtte til disse fiskedagene og økningen er på 36 % flere arrangementer i forhold til forrige rekord.

- Dette er svært imponerende. Fiskesommer har blitt mer og mer populært, og denne gangen tror jeg at fylkessekretærene har gjort en ekstrainnsats i forhold til å informere om søknadsmulighetene. Dette blir en morsom sommer med mye aktivitet, sier prosjektutvikler i NJFF, Henning Ottarsrud. Han sitter midt i bunken av søknader og kan ikke annet enn å glise fra øre til øre.

Dette er Fiskesommer

- Fiskesommerkonseptet passer NJFF som hånd i hanske: Gratis fiskedager for barn hvor alle er velkomne. Ingen forhåndspåmelding. Alt er gratis. Alle får premie. Og stort sett alle barna får fisk. Det blir ikke bedre enn dette, avslutter Ottarsrud.  ​


Det forventes 10 000 fiskehungrige barn på årets Fiskesommerarrangementer. 3 000 instruktører fra lokalforeningene byr på sine beste fisketips. Foto: Henning Ottarsrud​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.